Heti horoszkóp december 17-től 23-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Gyorsan dolgozol, ám figyelned kellene arra, hogy ne csapd össze a feladatokat. A lelked mélyén már az év végi szabadságodat töltenéd! A magánéletedben nincs már túl sok energiád családtagjaidra, ebből lehet némi feszültség. Igényt tartanának a társaságodra, és az ünnep megszervezését is el kellene már kezdened!

Bika (április 21. - május 20.)
Hajthatatlan vagy a munkahelyeden, és ez nem tesz túl népszerűvé. Különösen akaratos lehetsz, ha vezető beosztásban dolgozol. Mire vége a munkaidőnek, már nagyon fáradt vagy, így semmi kedved ahhoz, hogy ajándékbeszerző körútra menj. Inkább az otthonod felé vennéd az irányt, és pihennél egy kicsit. Ha teheted, vegyél ki egy szabadnapot, amikor elintézed függőben lévő ügyeidet, bevásárlásaidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Az év vége felé már nem sok kedved van a megfeszített munkához, inkább csak a kapcsolataid építgetésével foglalkoznál a munkahelyeden. A magánéletedben is nagyon fontossá válnak a baráti kapcsolataid, bár igaz lehet, hogy nem tudod úgy ápolni a barátságokat, ahogyan szeretnéd. Elképzelhető az is, hogy egyik-másik barátodban, hosszú évek után, csalódsz.

Rák (június 22. - július 22.)
Drasztikusan túlvállalhatod magadat a napokban, végül már magad sem tudod, miként érsz majd a feladatok végére. A magánéletedben szintén igaz lehet, hogy rengeteg tennivaló zúdul a nyakadba. Talán még néhány ajándékot be kell szerezned, ezért nagyon okosan kell beosztanod az idődet! Sajnos nem teheted meg a napokban, hogy hátradőlsz és lazítasz!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon szórakozottá válhatsz, hiszen már az év végi pihenésen és ünnepeken jár az eszed. Nézd át még egyszer az ajándéklistádat! A magánéletedben igaz lehet, hogy több figyelmet vársz el családtagjaidtól, mint amennyit nyújtani tudnak neked. Elfoglaltak és fáradtabbak lehetnek, ezért mutass több türelmet és elfogadást feléjük! Így megőrizhetitek a békés hangulatot!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Az utolsó erőtartalékaidat használod el a munkahelyeden, és ez néha meglátszik a teljesítményeden is. Ne legyél szigorú magadhoz, ha lassabban és nehézkesebben mennek a feladatok! A magánéletedben csak arra vágysz, hogy visszavonulhass az otthonodba, és egy kis nyugalmat kaphass. Kérd meg családtagjaidat is, hogy hagyjanak pihenni.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Kissé figyelmetlen lehetsz a napokban, a gondolataid össze-vissza csaponganak. Ez nem könnyíti meg a helyzetedet a munkahelyeden, hiszen a szétszórtság sok hibalehetőséget rejt magában. A magánéletedben igaz lehet, hogy jót akarsz, de nem mindig a legjobb eszközökkel valósítod meg, amit szeretnél. Egy kicsit több empátia nem ártana!

Skorpió (október 23. - november 21.)
A teljesítményed kiváló volt az utóbbi időben, s ezért biztosan számíthatsz az év végi jutalomra. Ha várható prémium a munkahelyeden, akkor szép összeg állhat a házhoz. A magánéletedben nagyon élvezed azokat az órákat, amelyeket családtagjaiddal, az otthonodban tölthetsz el. Egész nap csak arra vágysz, hogy végre visszavonulhass és pihenhess.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Gyorsan dolgozol, de meglehetősen pontatlanul, hiszen már az ünnepi készülődés köti le minden gondolatodat. Próbálj meg figyelni a munkádra, az év végi szabadság alatt lesz alkalmad pihenni! A magánéletedben több feszült helyzetre is számíthatsz. Ennek az oka abban keresendő, hogy nem nagyon van időtök arra, hogy valóban odafigyeljetek egymásra a szeretteiddel.

Bak (december 22. - január 20.)
A legszívesebben elbújnál az otthonodba, óriási igényed lehet arra, hogy béke és csend vegyen körül. A munkahelyeden is szívesebben dolgozol egyedül. A magánéletedben igaz lehet, hogy teljes egészében magadra vállalod az ünnep megszervezését és a karácsonyi vásárlást is. Mindenre és mindenkire gondolsz, és ez garantálja a jó hangulatot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Csak úgy vagy hajlandó dolgozni, ahogyan azt te elképzeled, és az sem érdekel, ha a főnököd egészen más véleményen van. A magánéletedben rengeteg programra nyílhat lehetőséged, hiszen a barátaiddal is meg szeretnéd ünnepelni a karácsonyt. Tulajdonképpen annyi helyen kellene egy időben lenned, hogy nem is tudsz eleget tenni a sok meghívásnak!

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon határozottan viselkedsz a munkahelyeden, sőt elképzelhető, hogy utasításokat osztogatsz munkatársaidnak. Mivel ezt egyáltalán nem szokták meg tőled, nagyon meglepődhetnek a viselkedéseden! A magánéletedben igaz lehet, hogy könnyed, szórakoztató időtöltésekre vágysz, amelyeket megosztanál kedveseddel. Szívesen elmennél már egy jó buliba, amelynek a vége egy szerelmes éjszaka lehetne.