Longoriát állítólag megcsalta a férje

Vágólapra másolva!
Egy francia topmodell, Alexandra Paressant egy internetes bulvárlapnak adott tegnapi interjújában elárulta: viszonya volt Tony Parkerrel, miután az NBA sztár elvette a Eva Longoria színésznőt. A Parker házaspár a PEOPLE magazinnak ma azt nyilatkozta, hogy Paressant történetéből egy szó sem igaz.
Vágólapra másolva!

Alexandra Paressant francia topmodell egy internetes bulvárlapnak elárulta: viszonya volt Tony Parkerrel, miután az NBA sztár elvette a Eva Longoria színésznőt. A Parker házaspár ma a PEOPLE magazinnak azt nyilatkozta, hogy Ronaldinho exének történetéből egy szó sem igaz.

A modell azt állítja, hogy Thierry Henry futballista Longoriáék franciaországi esküvőjén mutatta be az ifjú férjnek. Ezután hónapokig csak telefonon és SMS-ben flörtöltek, aztán szeptemberben, amikor Parker üzleti ügyben Párizsban járt, találkoztak. Az első randit aztán több másik is követte, egészen addig, amíg a kosárlabdázó vissza nem repült San Antonióba.

"Azt mondta, vannak olyan dolgok, melyekre Eva nem hajlandó az ágyban" - állította Paressant a X17online-nak.

"Amikor megkérdeztem, hogy mégis miért vette el, akkor arra azt válaszolta, hogy, valamikor mindenkinek meg kell házasodnia, de ő még élvezni szeretné az életet. Gyerekeket sem szeretne még a közeljövőben"-tette hozzá a francia topmodell.

Eva Longoria szóvivője, miután a kínos nyiltkozat napvilágot látott kijelentette, hogy semmi nem igaz abból, amit Alexandra Paressant állít.

"100 százalékig rágalom és hazugság. Ráadásul nem ez az első alkalom, hogy Paressant kisasszony sportolókat használ fel hírneve öregbítésére" - mondta Liza Anderson, célozva ezzel a modell korábbi kapcsolatára Ronaldinhoval, az FC Barcelona sztárfocistájával.

Tony Parker az ügygel kapcsolatban azt nyilatkozta a PEOPLE-nek: "Szeretem a feleségem. Ő a legjobb dolog az életemben. Sosem voltam még ilyen boldog."

Longoria - azaz, immár Mrs. Longoria Parker szerint - pedig "Tony a lehető legtökéletesebb férj".