Jessica Alba gyereket vár

Vágólapra másolva!
Jessica Alba amerikai színésznő és barátja, Chris Warren producer gyereket várnak - adta hírül a PEOPLE magazin. A baba tavasz végén-nyár elején érkezik.
Vágólapra másolva!

Jessica Alba gyermeket vár - tudta meg a PEOPLE magazin a színésznő szóvivőjétől.

A világ egyik legszexisebb színésznője és barátja, Cash Warren producer három éve élnek együtt, s bár idén júliusban felröppent a pletyka, miszerint Alba szakított Warrennel, ráadásul telefonon, úgy tűnik, azóta rendeződtek soraik.

"Megerősítem a hírt: Jessica és Cash babát várnak, aki várhatóan késő tavasszal-kora nyáron érkezik"- nyilatkozta Alba szóvivője, Brad Cafarelli.

A 26 éves színésznő és 28 éves barátja, 2004-ben a Fantasztikus négyes című film forgatásán ismerkedtek meg, amelyben Warren rendezőasszisztensként dolgozott.

Alig fél évvel később, egy interjújában a színésznő úgy nyilatkozott akkor még igencsak újsütetű kedveséről: "valószínűleg ő az igazi", majd hozzátette: annyira erős érzelmek kötik kedveséhez, hogy az már ijesztő: "Utálom, mert rettenetesen megrémiszt az, hogy mennyit gondolok rá, és nagyon hiányzik, ha nincs velem. Azt akarom, hogy mindig mellettem legyen."