Vágólapra másolva!
A múlt hét végén betörtek Charlize Theron Beverly Hills-i otthonába. A rendőrség vizsgálatot indított, ám a hétfői szóvivői tájékoztatón csupán annyit hoztak nyilvánosságra, hogy a betörők valamikor december 5. és 8. között látogathatták meg az Oscar-díjas színésznő házát, mivel a kár-lista még nem teljes.
Vágólapra másolva!

A múlt hét végén betörtek Charlize Theron Oscar-díjas színésznő és élettársa, Stuart Towsend ír színész Beverly Hills-i otthonába. A Los Angeles-i rendőrség vizsgálatot indított, ám a hétfői szóvivői tájékoztatón csupán annyit hoztak nyilvánosságra, hogy a betörők valamikor csütörtök és szombat között látogathatták meg a színész pár házát. Az ellpott holmik listája még nem teljes.

"Az esetnek nem volt szemtanúja, a szomszédok nem láttak semmit, így gyanusítottunk sincs. Egyelőre azt sem tudni, hogy elvittek-e valamit a házból" - nyilatkozta a Femalefirst.com-nak egy rendőrtiszt.

A 32 éves színésznő öt van együtt Towsenddel, akivel bár hivatalosan nem kötötték össze az életüket, az ír színész mégis feleségeként emlegeti Theront.

"Én házas vagyok. Nem volt templom, esküvő vagy bármilyen szertartás, de házasok vagyunk - férj és feleség. Szeretjük egymást, és együtt akarjuk leélni az életünket, és ehhez nincs szükségünk sem az állam engedélyére, sem az egyház áldására" - mondta a 34 éves színész, akivel Theron a Csapdában című film forgatásán ismerkedett meg, 2002-ben.