Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Nyilas csillagjegyben halad, együtt áll a Merkúrral, ám kvadrátban az Uránusszal. Ügyeljünk arra, hogy ne bonyolódjunk ma kíméletlen és indulatokkal teli vitákba.
Vágólapra másolva!

A Hold a Nyilas csillagjegyben halad. Érzékenyebbé válnak a combjaink, ezért nem célszerű ezt a testrészünket megerőltetnünk. Ha a mai napra sportot, kirándulást terveztünk, akkor figyeljünk arra, hogy ne terheljük túl az izmainkat.

Ma újhold napja van, így átgondolhatjuk, hogy mely rossz szokásainktól szeretnénk megszabadulni. Abbahagyhatjuk a dohányzást, vagy bármely más káros szenvedélyünket.

Nyitott lesz a hangulatunk, lepjük meg magunkat igényes szórakozási lehetőségekkel. Vágyunk arra, hogy igazán nívós programokban lehessen részünk. Jól sikerülhet ma egy színházi este, amely kielégítheti kulturális éhségünket.

Ma a Hold együtt áll a Merkúrral, ám kvadrátban az Uránusszal. Ügyeljünk arra, hogy ne bonyolódjunk ma kíméletlen és indulatokkal teli vitákba. Hirtelen jön a feszültség, és nem mindig ad nekünk időt arra, hogy lecsillapodjunk. Ne adjuk át magunkat a saját dühünknek!