Szerelmi horoszkóp december 6-tól 12-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Sokféle új kapcsolatra kaphatsz lehetőséget a napokban, amelyek most ráadásul még a hiúságodnak is hízelegnek. Olyan emberek közelednek hozzád, akiket vonzónak találsz. Még akkor is felkavarhatnak az új élmények, ha egyébként kiegyensúlyozott, állandó kapcsolatban élsz. Ha így van, akkor jobban kell majd vigyáznod arra, hogy kedvesedet véletlenül se tedd féltékennyé! A zöldszemű szörny egy kapcsolatnak sem tett még jót!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon egyszerűen és kézzelfoghatóan fejezed ki a szerelmedet kedvesed felé, a napokban nagyon sok szenvedély dúl a lelkedben. Igaz lehet, hogy mindennapos lehet közöttetek a szerelmes összebújás, amelynek nem is annyira az erotika az értelme, hanem sokkal inkább a lelki egymásra hangolódás. Ha van elég merszed ahhoz, hogy valóban kifejezd, amit érzel, akkor nagyon szép napokat élhettek meg együtt.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Mostanában úgy érezted, hogy kissé ellaposodott a szerelmi életed, a kapcsolatod szürkévé vált. Talán nem tudtatok egymásra elég időt és energiát fordítani. A napokban úgy gondolhatod, hogy kicsit érdekesebbé, izgalmasabbá teszed az életeteket, és biztos, hogy többször is meghívod kedvesedet egy kis közös szórakozásra. Járjatok el többet otthonról, hiszen szükségetek lehet már a könnyed időtöltésre!

Rák (június 22. - július 22.)
Teli vagy szenvedéllyel és játékos szerelemmel. Akkor vagy a legboldogabb, ha kedvesed is viszonozza azokat a gesztusokat, amelyeket olyan szívesen teszel felé. Ebben az esetben nagyon önfeledt és örömteli hangulat alakulhat ki közöttetek, amibe az is belefér, hogy egyszer-kétszer elmentek és csaptok egy-egy görbe estét. A kapcsolatotoknak is jót tesz, ha sikerül levezetnetek a stresszt egy hangulatos, táncos estével.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Kedves hangulatban vagy, de csak szerelmeddel szeretnél együtt lenni, nem sok kedved van ahhoz, hogy elmenjetek valahová. Hiába szervezi partnered a legizgalmasabb programokat, inkább otthon maradnál. Mondd el neki, hogy szívesen megosztod vele az élményeket, ám jobban vágysz arra, hogy csak és kizárólag kettesben lehessetek. Ha szépen fogalmazod meg a vallomást, akkor a hatás nem marad majd el!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Jóval szenvedélyesebb hangulatban vagy, mint máskor, és kedvesed örül annak, hogy sokkal inkább kedvedre van az erotika. Máskor szégyenlősebb vagy, de most ez egyáltalán nem jellemző rád, hiszen jóval több igényed lehet az érzelmek és a szex tekintetében egyaránt. Nagyon szívesen bezárkóznál szerelmeddel néhány napra, csak arra vágysz, hogy egymással foglalkozhassatok. Valójában csak az ő társaságára van szükséged.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Szinte bárkire óriási hatással tudsz lenni, hiszen most képes vagy működtetni a csáberődet. Ha van valaki, aki már régen tetszik neked, de eddig még nem merted megtenni felé az első lépést, akkor most van itt az ideje annak, hogy elbűvöld. Szinte észre sem veszed, és máris az első randin találod majd magad. Fontos, hogy játékosan, örömteli módon viselkedj - élvezd ki a flört minden egyes pillanatát!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon romantikus hangulatban vagy - olyan szerelemre vágynál, amelyben a legtitkosabb vágyaid is megélheted. Ha kedvesed nem mutat feléd fokozott figyelmet, akkor igaz lehet, hogy máshol keresed a vigasztalást. Ebben az esetben könnyen engedsz egy különleges, érzelmekkel teli kísértésnek, amely pont attól olyan vonzó, hogy tiltott gyümölcs számodra. Ha állandó kapcsolatodat is meg akarod tartani, akkor ügyelj a diszkrécióra!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon határozott elképzeléseid vannak arról, hogy mit szeretnél kapni kedvesedtől, de azzal is tisztában vagy, hogy mit tudsz neki nyújtani. A tudatosság jelen lehet a szerelmi életedben, de nem ártana beszélni a gondolataidról. Ha ki tudjátok mondani, hogy mivel vagytok elégedetlenek, akkor nagy lépést tehettek a harmónia felé. Annál is inkább, mivel most mind a kettőtökben megvan a készség a kompromisszumokra.

Bak (december 22. - január 20.)
Szinte tökéletességet vársz el szerelmedtől, arra vágynál, hogy a tenyerén hordozzon, és találja ki az összes gondolatodat. Ha gyengédséget kapsz tőle, akkor nagyon hálás vagy, és te is mindent megteszel a kapcsolat harmóniájáért. Rájöhettek, hogy mind a ketten figyelmességet szeretnétek, nagyon komolyan gondoljátok a szerelmeteket. Most van itt az idő arra, hogy valódi elkötelezettség alakuljon ki közöttetek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Arra vágysz, hogy végre igazán kitombolhasd magad - szeretnél néhány könnyed, laza estét a szerelmed társaságában. Akár egész éjszaka is táncolnál, utána még kedvet kaphatsz egy fergeteges szerelmes éjszakához is. Mivel nagyon sok energiával rendelkezel, sokkal több vitalitást vársz el szerelmedtől is. Remekül egymásra tudtok hangolódni, mély, intenzív élményeket oszthattok meg egymással, amelyek végre felpezsdítik a kapcsolatot!

Halak (február 20. - március 20.)
Csábító szerelmi alkalmakat kaphatsz a következő napokban, amelyek hízelegnek a hiúságodnak is. Valójában nem nagyon tudod eldönteni, hogy tényleg felkavartak-e a szerelmes közeledések, vagy csak az önérzetednek tettek jót. Ne hozz még végleges döntést, hanem inkább figyelj egy kicsit befelé. Így megtalálhatod a választ arra a kérdésre, hogy kinek is kellene igent mondanod. A belső csend és a nyugalom most szükséges a jó döntéshez.