Eva Mendes inkább meztelen marad

Vágólapra másolva!
Eva Mendes amerikai színésznő meztelenül állt modellt a PETA állatvédő szervezetnek: a pikáns képpel arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy az emberek ne vegyenek szőrmét. New York város önkormányzata "tömeghisztériától" tart.
Vágólapra másolva!

Újabb sztár csatlakozott a PETA szőrme ellenes kampányához: ezúttal Eva Mendes amerikai színésznő, a Randiguru című film főszereplője pózol meztelenül az állatvédő szervezet egyik plakátján. Az érzéki reklámmal arra próbálják felhívni az emberek figyelmét, hogy ne vásároljanak szőrmét.

Mendes előtt olyan hírességek álltak modellt ruhátlanul, mint Alicia Silverstone, Pamela Anderson, Christy Turlington és Christina Applegate.

A plakátot a napokban mutatják be a New York-i Rockefeller Centerben - a helyi hatóságok viszont azt kérik az állatvédő szervezettől, hogy ne fedjenek fel túl sok részletet a bemutató időpontjáról.

Attól tartanak ugyanis, hogy a szexi latin színésznő meztelen testének látványa tömeghisztériát okoz majd a nagyvárosban.

Mendes a PETÁ-nak adott miniinterjúban elmondta, élete első mozipremierjén viselt utoljára szőrmét.

"A bemutatóra az egyik stylist egy szőrmekeppet adott rám, én pedig annyira izgultam, hogy egyáltalán nem jutott eszembe, mit is veszek fel" - árulta el a színésznő. "Aztán kaptam egy nagyon szép levelet a PETA képviselőitől, hogy mennyire közönyösen viselkedtem. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem viselek valódi szőrmét."