Kozmetikai cég perli Teri Hatchert

Vágólapra másolva!
Szerződésszegésért perli egy kozmetikai termékeket gyártó cég Teri Hatcher amerikai színésznő - a Született feleségek sztárja ugyanis a konkurens cég termékeit használta.
Vágólapra másolva!

Teri Hatcher amerikai színésznőt, a Született feleségek című sorozat egyik főszereplőjét hitelrontásért és szerződésszegésért perli egy kozmetikai cég. A Hydroderm két és fél millió dollárt fizetett a színésznőnek azért, hogy népszerűsítse ajakdúsító termékeiket - Hatcher azonban konkurens cégek termékeit dicsérte több interjúban.

"Terivel úgy egyeztünk meg, hogy kizárólag a mi termékeinket használja, és igyekszik minden megszólalásában népszerűsíteni azokat" - áll a Los Angelesi bírósághoz benyújtott papírokban. "Hatcher neve azonban legalább 17 más céggel kapcsolatban felmerült, így pedig elég nehéz kitalálni, melyik az a termék, amelyik igazán jót tesz a bőrének."

A hivatalos papírokban arra is kitérnek: korábban megpróbáltak a színésznővel peren kívül egyezkedni, ám ő "agresszív, tisztességtelen, rosszindulatú és kompromisszumképtelen" módon reagált a cég megkereséseire.

A Hydroderm szeretné visszakapni a korábban már kifizetett összeget, valamint kártérítést is követel.

Hatcher szóvivője nem reagált a hírre.