Újra facér Lindsay Lohan

Vágólapra másolva!
Lindsay Lohan amerikai színésznő szakított a barátjával, Riley Giles-szel: a pasizás helyett inkább a "személyes lelki fejlődésére és a karrierjére" kíván koncentrálni.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, a Bajos csajok című film főszereplőnője alig két hónapig tartó randevúzgatás után szakított a barátjával, Riley Giles sportolóval. A két fiatal abban a rehabilitációs központban ismerkedett meg, ahová Lohan azért vonult be, hogy megszabaduljon alkohol- és gyógyszerfüggőségétől.

"Lindsay könnyen elunja magát, és most jött el az a pillanat, amikor Riley már egyáltalán nem érdekelte" - árulta el a színésznő egyik barátja a New York Daily News című napilapnak. "Ráadásul Riley elhanyagolta a barátnőjét, folyamatosan a haverjaival járt bulizni, még akkor is, amikor Lindsay megkérte, hogy legyen egy kicsit vele."

A magát megnevezni nem kívánó forrás azt is elmondta, sem Lohan családja, sem pedig a barátai nem kedvelték Giles-t.

"Talán Lindsay apja volt az egyetlen, aki elfogadta Riley-t" - tette hozzá Lohan ismerőse. "A többiek szerint egyáltalán nem illettek össze, és ezt Lindsay is észrevette."

A színésznő hivatalos képviselője nem volt hajlandó kommentálni a híreket, csak annyit közölt: "Lindsay a pasizás helyett inkább a saját lelki fejlődésével és a karrierjével kíván foglalkozni."