Lopással vádolják Britney Spearst

Vágólapra másolva!
Egy skandináv napilap azt állítja: a napokban születésnapját ünneplő Britney Spears amerikai énekesnőt egy hétvégén tartott partiról négy különleges kabáttal távozott - fizetés nélkül.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnőt - aki vasárnap ünnepelte a 26. születésnapját - azzal vádolják, hogy egy partiról négy különleges kabáttal távozott, anélkül, hogy kifizette volna azokat.

"Britney kiválasztott négy, szőrmével díszített fehér bőrkabátot, amelyeknek összértéke közel harmincezer dollár, és egyszerűen kisétált velük" - mondta egy szemtanú egy svéd napilapnak. "Egyet saját magának vitt el, hármat pedig a barátnőinek."

Nem ez volt az első eset, hogy a botrányos életű hírességet lopással vádolják: múlt héten egy erotikus kellékeket árusító boltból emelt el egy parókát - alig néhány perccel azután, hogy több vevő szeme láttára próbált fel egy bugyit, és kifejezetten megsértődött, amikor a bolt alkalmazottai arra kérték, hogy fizesse ki a kiválasztott árucikkeket.

A parti szervezői viszont azt állítják: a kabátok "születésnapi ajándékok voltak" Britney számára.

"Britney nagyon nyugodt, derűs és barátságos volt" - mondta Katja Berglund divattervező, a születésnapi ünnepség egyik szervezője. "Mindannyian tudtuk, hogy nehéz heteken van túl, de ez nem látszott rajta."

Spears az unokatestvérével, Alli Sims-szel és barátnőjével, Paris Hiltonnal érkezett a zártkörű rendezvényre, majd miután elfújta a gyertyákat, tovább is állt, és hajnalig bulizott egy Beverly Hills-i szállodában.