Heti horoszkóp december 3-tól 9-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A héten nehezen alkalmazkodsz a munkatársaidhoz: ha véleménykülönbség adódik, akkor szinte teljes mértékben képtelen vagy a kompromisszumra. A magánéletedben jellemző lehet, hogy sokkal több elintéznivalód, teendőd lehet, ám igaz az is, hogy erős kézzel irányítod a magad és családod életét. Magabiztossággal tölt el a tudat, hogy te vagy a biztos háttér a számukra.

Bika (április 21. - május 20.)
Annyi munkád lehet, hogy a napokban kénytelen leszel kicsit gyorsabbra venni a tempót, pedig sokkal jobban szeretsz megfontoltan dolgozni. A magánéletedben a legfontosabb feladatod az lesz, hogy a hétköznapi teendőket, munkákat megoszd a családtagjaiddal. Szervezd meg, hogy mindenki vegye ki a részét az elintézendő ügyekből, így több időtök maradhat egymásra!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Változatlanul sok teendővel kell szembenézned a munkahelyeden, de nagyon előnyös, hogy elő tudod hívni a legrátermettebb énedet. A magánéletedben részed lehet néhány kellemetlen vitában, amelyek javarészt az anyagiak miatt alakulhatnak ki. Elképzelhető, hogy nehezen egyeztek meg családtagjaiddal abban, hogy mire költsétek a pénzeteket.

Rák (június 22. - július 22.)
Jól szervezed meg a napjaidat, ez lehet a sikereidnek a kulcsa a munkahelyeden. Mindenre lesz időd és nagyon hatékonyan teszed a dolgodat. A magánéletedben kissé elégedetlenné válhatsz, hiszen sokkal több szórakozásra, pihenésre tartanál igényt. A hét végére pedig teljesen beleunhatsz abba, hogy semmi másról nem szól az életed, csak a munkáról.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Kiszámíthatatlanná válhatsz a napokban, a munkahelyeden is nagyon szeszélyesen viselkedhetsz. Az egyik pillanatban még minden rendben van, a másikban pedig már dühösnek érzed magad. A magánéletedben jellemző lehet, hogy folyamatosan mehetnéked van, rengeteg programot szervezel magadnak és a családtagjaidnak.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon ügyesen dolgozol a munkahelyeden, szinte feleannyi idő alatt elkészülsz a munkáiddal, mint máskor. A magánéletedben teljes egészében a családodnak szeretnéd szentelni az idődet, meghitt hangulatra vágysz, nincs kedved eljárni otthonról. Előtérbe kerülhet a gyermekkori családod is, hiszen meglehetősen nosztalgikus hangulatban lehetsz.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A napokban lehetőségeket keresel arra, hogy több bevételre tehess szert. Ha nyitott vagy, akkor találhatsz is új pénzforrást. A magánéletedben igaz lehet, hogy meglehetősen kendőzetlenül mondod ki a véleményedet, hiszen azt gondolod, hogy a legjobb az őszinteség. Máskor finomabban szoktál fogalmazni, ügyelj arra, hogy ne bántsd meg a többieket!

Skorpió (október 23. - november 21.)
A napokban szívesebben dolgozol együtt munkatársaiddal, de szükség is lesz a hatékony csapatmunkára, hiszen tennivaló akad majd bőven! A magánéletedben igaz lehet, hogy túlságosan is meg akarod szabni családtagjaidnak, hogy mit és hogyan kellene csinálniuk. Hagyd meg nekik a döntési szabadságot a saját ügyeikben!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Szinte semmihez nincs kedved a héten, meglehetősen lehangolt lehetsz. A munkahelyedre sem mész be szívesen, hiszen inkább néhány nap nyugalomra vágynál. A magánéletedben is igaz lehet, hogy szeszélyesen viselkedsz, kiszámíthatatlanok a hangulati ingadozásaid. Ez sok konfliktusnak, vitának lehet a kiindulópontja!

Bak (december 22. - január 20.)
Teljes erőbedobással dolgozol a héten, ami nem meglepő, hiszen nagyon komolyan veszed a feladataidat. A magánéletedben különösen a párkapcsolatod válhat fontossá, arra vágysz, hogy maximális lelki összhang alakulhasson ki közöttetek. Kizárólagos kapcsolatot szeretnél, teljes egészében meg szeretnél bízni a párodban.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon előnyös, hogy komolyan veszed a munkádat, de ettől még lehetnél magaddal egy kicsit elnézőbb! A magánéletedben is jellemző lehet, hogy a maximumot várod el magadtól. Tökéletes partnere szeretnél lenni kedvesednek, és akár a saját igényeidről is lemondasz, hogy boldognak lásd a családtagjaidat. Néha azért önmagadra sem ártana gondolnod!

Halak (február 20. - március 20.)
Hibátlanul akarsz teljesíteni a munkahelyeden, szinte kergeted a tökéletességet. Nem baj, ha minőségi munkára törekszel, de ne válj megszállottá! A magánéletedben jellemző lehet, hogy családtagjaid túlságosan sok terhet próbálnak meg a nyakadba rakni, és a napokban szinte semmi hajlandóság nincs bennük, hogy segítsenek neked.