Decemberi wellness horoszkóp

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Többször tapasztalod majd, hogy tetszést aratsz a környezetedben, sőt, igazából ehhez nem is kell tenned semmi különöset. Magától szép a hajad, és a bőröd is szinte ragyog - annak ellenére, hogy nem használsz különleges vagy drága szereket. Nem csoda, ha az önbizalmad megerősödik, és a sok dicséret arra ösztönöz, hogy még jobb formába hozd magad. Változtasd meg egy kicsit a stílusodat, vegyél magadnak néhány új, feltűnőbb darabot. Ha úgy érzed, hogy néhány kilót fogynod kell, akkor most sikeres lehetsz alakod megformálásában! A következő hetekben érzékenyebbé válhat a gyomrod, ezért előnyös lehet számodra a rostdús, főleg növényi alapanyagokból álló táplálék. Kerüld a nehéz ételeket! Hangulatod sokkal megfontoltabb lehet, nagyon objektíven gondolkozol. Ez arra ösztönözhet, hogy végiggondold, hogy mennyire vagy a helyeden. Racionalitásod kulcs lehet a munkahelyi sikereidhez is.

Bika (április 21. - május 20.)
Teljes átalakulásra vágysz, szívesen változtatnál radikálisan a stílusodon. Főleg az alakoddal vagy elégedetlen, nagyon szívesen lefaragnál magadról néhány kilót. Szerencsére most megvan ehhez a kitartásod is, de elképzelhető, hogy túlságosan szigorúan bánsz magaddal. Semmiképpen ne válassz túl szigorú vagy túl drasztikus diétát. Ha nehéznek érzed a korlátozások betartását, akkor előbb-utóbb elmehet a kedved az egésztől. Találd meg az arany középutat és haladj kis lépésekben! Mostanában hajlamos leszel arra, hogy túl sok kötelezettséget, munkát vállalj fel. Ennek az lehet a következménye, hogy érzékenyebbé válik a keringési rendszered, hiszen nem pihened ki magad kellőképpen. A hangulatod nagyon barátságos lesz, vágysz a közös szórakozásokra a barátaiddal vagy kedveseddel. Ügyelj arra, hogy ne csak a vágyak szintjén tudd megélni a kikapcsolódást!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szerencsére nem vagy hízékony alkat - az már más kérdés, hogy nem minden ponton vagy elégedett az alakoddal. A következő hetekben - tévesen - azt hiheted, hogy fogyókúrára van szükséged, pedig csak a tested arányain kellene változtatnod valamennyit. Kérd egy személyi edző tanácsát, és végezz személyre szabott gyakorlatokat. A tornától azonban ne várj azonnali eredményt. Hetekbe telhet, amíg látványos változásokat tapasztalsz. Figyelj jobban arra, hogy lehetőség szerint minél több friss levegőt szívj. Ha munkatársaid, vagy családtagjaid dohányoznak, akkor kérd meg őket, hogy ezt ne a te jelenlétedben tegyék. A hangulatod kissé befelé forduló lehet mostanában. Sokkal több igényt tartasz a nyugalomra, szívesen töltöd az idődet otthon. Használd fel a következő heteket a pihenésre és a feltöltődésre.

Rák (június 22. - július 22.)
Rengeteg energiával rendelkezel majd a következő hetekben, nagyon szívesen jársz edzésre, tornázni. Megtörténhet, hogy ennek kedvező hatásait tapasztalhatod, hiszen az izmaid tónusosabbá válhatnak, és szinte észrevétlenül csökkenhet eggyel a ruhaméreted. Ha többet mozogsz, akkor nagyon fontos, hogy lúgosító ételeket egyél, hiszen az izommunka a szervezet elsavasodásához vezethet. Egészséged szempontjából sérülékennyé válhat a kezed, jobban kellene vigyáznod a konyhában a szúró-vágó szerszámokkal. Bánj óvatosabban a háztartási gépekkel, elektromos készülékekkel is! A hangulatod nagyon érdeklődő lehet és nagyon vágysz az új kapcsolatokra. Szívesen mész olyan helyre szórakozni, ahol új arcokat ismerhetsz meg.