Facér Pasi heti csokra

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Pasi!

Házasságban élő nagyon bizonytalan nő vagyok. A férjemmel már több éve nincs szexuális életünk. Idén tavasszal összejöttem egy házas férfival, és úgy éreztem hogy jól működünk minden téren.

A múlt hétvégén a közös ismerősünk meghívott bennünket egy hétvégi vadászatra, velünk jött a barátja is. Nekem külön szobám volt, tekintettel arra, hogy mind a ketten házasságban élünk, és vendéglátó úgy tudta, hogy mi csak barátok vagyunk.

Pénteken érkeztünk. Péntek éjszakát az én szobámban töltöttuk.

Számomra csodálatos élmény volt. Nekem olyan többszöri orgazmusban volt részem mint még soha, sajnos neki nem igazán sikerült - az igazság az, hogy elég sokat ittak.

Aztán átment a másik szobába, hogy ki tudja aludni magát. Csókkal búcsúzott. Este ébredt, amikor indultunk a vadászatra. Nagyon nyúzott volt, és teljesen megváltozott a viselkedése. Kerülte a pillantásomat. A lesen ülve, négy órán át csak semleges dolgokról beszélgetett. Egyszerűen nem engedett közel magához.

Ezt akkor még szó nélkül hagytam. A szállásra térve csendben elvonult a saját szobájába.

Vasárnap reggel indultunk haza. Egészen úton egy zárkózott férfi ült mellettem. Ekkor már próbáltam finoman rákérdezni a dologra, de ő mindig elhárított, mellébeszélt.

Két nap telt el azóta, és nem hívott.

Talán az zavarja, hogy nem remekelt úgy az ágyban mint máskor? Talán engem hibáztat az egészért, netán az én heves orgazmusaim taszították? Vagy egyszerűen így akarja tudtomra adni, hogy nincs tovább?

Segíts!

Üdv:

Erika

Kedves Erika!

Az, ha egy pasi esetleg nem élvezi veled a szexet még semmit sem jelent. Nem szabad magadban keresni a hibát, hiszen nem minden fiúnak és lánynak egyezik a "kémiája". Van olyan, hogy egy fiú vagy egy lány néhány hét után rájön erre. Ilyenkor hirtelen úgy érzi vége, nem szabad ezt így folytatni. Ezzel sajna nem lehet mit tenni. Ismétlem, nem benned van a hiba, hanem így alakult. Van ilyen.

Na persze bele lehetne menni, hogy vajon miért nem egyenesebb a srác? Meg persze az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak fáradt volt és emiatt volt visszafogottabb a kelleténél. Jobb ha utána jársz a dolognak. Ne hagyd annyiban.

Csókol,

a Facér Pasi