Túl sokba kerül Lopez a kiadójának

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez amerikai énekesnő "túlságosan sokba" kerül a lemezkiadójának - állítja az Epic Records egyik bennfentesen: a díva ugyanis megköveteli, hogy minden kiadását a cég állja.
Vágólapra másolva!

Túl drága lemezkiadójának, az Epic Recordsnak Jennifer Lopez amerikai énekesnő - a híresség ugyanis folyamatosan követelésekkel áll elő a cégnél, ráadásul azt akarja, hogy mindent fizessenek ki helyette.

"Túlságosan sok pénzbe kerül, de a lemezeladások egyáltalán nem igazolják, miért van olyan nagyra magával" - fakadt ki nemrég egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Alig fogynak a lemezei, közben pedig igazi dívaként viselkedik. A legutóbbi albumának a borítója 60 ezer dollárba került, az egyik szám videoklipje pedig háromszázezer dollárba."

"Ráadásul minden költséget a cégre terhel, még azokat is, amelyeket neki kellene kifizetni" - folytatta a bennfentes. "Számolatlanul szórja a pénzt."

A várandós, 38 éves énekes-színésznő nemrég egy limuzintársaságot is "feldühített" - "elfelejtette" ugyanis kiegyenlíteni a 17 ezer dollárra rúgó számlát.

Lopez néhány hónapja bérelt limuzint, az El Cantante című film bemutatójára, de nemcsak saját magának és férjének: barátaiért, családtagjaiért és a stylistjáért is külön autót küldetett.

"Jennifer nagyon nehéz ügyfél. Folyamatosan keressük, és próbáljuk tőle elkérni a pénzt, amivel tartozik. Az asszisztensei csak annyit mondanak, senki nem engedélyezte az átutalást" - mondta a limuzinkölcsönző tulajdonosa a PageSix.com internetes portálnak.

Lopez képviselője csak annyit volt hajlandó mondani, azért nem fizetnek, mert nem voltak megelégedve a szolgáltatással.