Nem cáfolják Jolie terhességét

Vágólapra másolva!
Egy olasz lap állítása szerint második gyermekével várandós Angelina Jolie amerikai színésznő - az Oscar-díjas híresség szóvivője még nem erősítette meg hivatalosan a hírt, de nem is cáfolta azt.
Vágólapra másolva!

Második gyermekével várandós Angelina Jolie amerikai színésznő - jelent meg egy olasz magazinban, miután az Oscar-díjas színésznő az utolsó pillanatban, "magánéleti okokra hivatkozva" lemondta nyilvános megjelenését egy, a világ gyermekeinek jövőjével foglalkozó konferencián.

"Angelina egészségügyi okok miatt nem vesz részt a rendezvényen. A magánéletét tiszteletben tartva nem erősíthetem meg, hogy gyermeket vár, de annyit mondhatok: a lap értesülései helyesek" - nyilatkozta titokzatosan a konferencia szóvivője, Letizia Manjani.

A színésznőhöz közel álló forrás szerint Jolie a múlt héten tudta meg, hogy várandós. Az orvosok pedig azt javasolták neki, hogy "vigyázzon egy kicsit jobban magára".

"Angelina nagyon lefogyott az utóbbi időben, és ez veszélyeztetheti a kisbabát. Az orvosai azt javasolták, hogy pihenjen többet, és talán az új filmjének a forgatását is el kellene halasztania" - mondta a magát megnevezni nem kívánó barát.

A színésznő szóvivője sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a hírt.

Jolie és párja, Brad Pitt amerikai színész négy gyermeket nevelnek: Shiloh az első közös kislányuk, míg Maddoxot, Zaharát és Paxot örökbe fogadták. Pitt október elején azt nyilatkozta, "mindketten készen állunk egy újabb gyerekre".