Karrierhoroszkóp október 29-től november 4-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon jól kezeled a munkahelyi kapcsolataidat, virágzik az empatikus éned. Máskor nem nagyon érdekelnek munkatársaid lelki problémái, most viszont nagyon türelmesen és segítőkészen hallgatod végig a mondandójukat. Mindez népszerűvé tehet, ám ügyelj arra, hogy ne ess át a ló másik oldalára. Nem biztos, hogy jó ötlet, ha úton-útfélen jó szándékú tanácsokat osztogatsz. Ha kényes témájú információkat osztanak meg veled, akkor ezeket kezeld diszkréten!

Bika (április 21. - május 20.)
Továbbra is sokat dolgozol, szinte egy nyugodt perced sem lesz. Ám meglehetősen vidám lelkiállapotban és derűsen intézed az ügyeidet, hiszen már látszik az eredménye annak, hogy mostanában sokkal többet vállaltál. A felettesed kilátásba helyezheti, hogy anyagilag is elismeri naprakész szaktudásodat. Az üzlet során érdemes az igazán ígéretes lehetőségekkel foglalkoznod, így nagyobb haszonra tehetsz szert.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Sokoldalúságod most igazán megmutatkozhat a munkahelyeden! Lehet, hogy egészen új és érdekes feladatot kapsz, amelyeket a rugalmasságodnak köszönhetően könnyűszerrel oldasz meg. A felettesed rájöhet arra, hogy kimondottan előnyös, ha olyan munkatársakkal dolgozhat együtt, akik sokféle feladat elvégzésére alkalmasak. Így nagyon megnövekedhet a munkád értéke! Az üzleti tárgyalások során arra számíthatsz, hogy rengeteg energiát kell befektetned az aktuális ügyekbe.

Rák (június 22. - július 22.)
Kreatív hangulatban vagy, rendkívül sok jó ötleted adódhat, amelyeket felettesed is ragyogónak ítélhet meg. Fontos, hogy a jó gondolatokat a megfelelő pillanatban oszd meg vele, és sok múlik a tálaláson is. Hallgass a megérzéseidre, akkor beszélj vele, amikor az ösztönöd súgja. Lényeges lehet, hogy ne legyen benned görcsösség, őrizd meg könnyed és vidám stílusodat. Az üzleti élet során érdemes a megérzéseidre is hallgatnod, lehet, hogy hirtelen suhan át az agyadon a legjobb megoldás!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Rendkívül kommunikatív hangulatban vagy, ráadásul nagyon barátságosan bánsz a munkatársaiddal. Ez még inkább növelheti amúgy sem kicsi népszerűségedet. A nagylelkűséged arra ösztönözz, hogy segíts a többieknek, különösen azoknak a munkatársaknak, akik kevésbé bírják a hajtást. Igaz lehet, hogy nagyon vágysz a jó hangulatra, de ne ess abba a hibába, hogy munkaidőben szórakoztatod a többieket. Teremts kellemes környezetet a megbeszélésekhez!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sokszor előfordul veled, hogy kissé bizonytalan vagy a saját képességeidben, ez talán annak köszönhető, hogy szívesebben dolgozol a háttérben. A napokban szépen lassan visszaszerezheted az önbizalmadat, sőt, megerősödhet a hited önmagadban. Az apróbb és a nagyobb sikerek is arra mutatnak rá, hogy jól végzed a munkádat, biztos lehetsz a szaktudásodban. Foglalkozz a fontosabb tárgyalásokkal, hiszen nagyon jó megállapodásokat köthetsz!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon fontos neked a társasági élet, ám ezt a tulajdonságodat nem a munkahelyeden kellene kibontakoztatnod. A napokban szinte semmi más nem érdekel, mint egy jó kis pletykálkodás a munkatársakkal, akik hajlanak is arra, hogy együtt kávézgassanak veled. A szünetek olyan hosszúra nyúlhatnak, hogy a munkanap végén kiderülhet: alig haladtál valamit a feladatokkal. Az üzleti életben ügyelj arra, hogy összeszedetten és célirányosan tárgyalj!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon elmélyülten és igényesen dolgozol a napokban. Csak a saját tempódban tudod megoldani a feladatokat, nem szívesen alkalmazkodsz a munkatársaidhoz. Ha kénytelen vagy alkalmazkodni a többiekhez, akkor nagyon nyugodtan és türelmesen viselkedsz, de végül akkor leszel a legeredményesebb, ha elvonulhatsz, s csendben, egyedül dolgozhatsz. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne válj túl szórakozottá, vagy feledékennyé!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon kötelességtudóan dolgozol a napokban, szinte két embernek való munkamennyiséggel vagy képes megbirkózni. Szerencsére nem akarod rákényszeríteni munkatársaidra a gyorsabb tempót, hiszen nem biztos, hogy most tartani tudják veled a lépést. Megtörténhet, hogy felettesed nem értékeli eléggé az igyekezetedet, ebben az esetben kirobbanhat belőled az elfojtott feszültség. Fontos, hogy ne beszélj indulatból!

Bak (december 22. - január 20.)
Általában nagyon objektíven kezeled a munkahelyi ügyeidet, de most jellemző lehet, hogy mindenkiről a legjobbat feltételezed. Nem biztos, hogy észreveszed, ha munkatársaid a saját javukra használják ki előzékenységedet, jó szándékodat. Tulajdonképpen szívesen segítesz nekik, hiszen szeretnéd magad a legrokonszenvesebbnek mutatni. Legyél kedves, de azért nyisd ki a szemed! Az üzlet során is érdemes átgondoltabban, óvatosabban döntened!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon ügyesen és könnyedén tudod elfogadtatni a véleményedet, tehát érdemes most beszélned feletteseddel. Minden olyan kérdésben magad mellé tudod állítani, ami máskor talán feszültséget szülne. Kiváló megérzéseidnek köszönhetően remekül el tudod kapni azt a pillanatot, amikor a legkényesebb témákkal is előrukkolhatsz. Az üzleti ügyel tekintetében most kellene megragadnod a lehetőségeket, hiszen nagyobb haszonra számíthatsz!

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon megértően bánsz a munkatársaiddal, és a segítőkészség is jellemző rád. A napokban még empatikusabbá válsz, örömmel hallgatod meg a többiek ügyes-bajos problémáit. Elképzelhető, hogy mindenki neked önti majd ki a szívét, így roppant népszerűvé válhatsz. Ez érthető, hiszen szinte az összes munkatársadhoz lehet egy kedves szavad. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy minden fontos kapcsolatodra jusson időd!