Vágólapra másolva!
A heves vérmérsékletéről híres Naomi Campbell újabb hisztériás rohamot kapott - ezúttal a londoni Heathrow repülőtéren, mert késve érkezett, mégis azt követelte, hogy engedjék fel az egyik repülőgépre.
Vágólapra másolva!

Naomi Campell brit topmodell tegnap hisztériás rohamot kapott a londoni Heathrow repülőtéren, amiért nem akarták felengedni az egyik gépre - bár a repülő indulása előtt mindössze 11 perccel érkezett meg.

"Mindenképpen fel kell engedniük a gépre, nem lehetnek ilyen szemetek" - mondta toporzékolva a 37 éves híresség. "Biztosan viccelnek velem. Nem tudják, ki vagyok?"

Szemtanúk szerint Campbell - akit néhány hónapja terápiára küldött egy amerikai bíróság, hogy megtanulja kezelni a dühkitöréseit - azért kezdett el kiabálni, mert miután késve érkezett, a British Airways alkalmazottai nem akarták ellenőrzés nélkül felengedni a gépre.

"Felajánlották neki, hogy felszállhat, de a csomagjait nem viheti magával, mert azokat mindenképpen át kell vizsgálni, biztonsági okokból. Később utána küldtek volna mindent" - mondta az egyik szemtanú a Daily Mirror című brit lapnak. "Erre Naomi üvöltözni kezdett, hogy mennyire drága holmik vannak a táskájában, és hogy nem bízik meg a cégben."

A BA végül felajánlotta a heves természetéről híres modellnek, hogy egy későbbi géppel utazhat, de ezt Campbell meglehetősen durván visszautasította.

"Naomi éppen New Yorkba tart" - közölte a lappal a topmodell szóvivője. "Nem tudunk semmilyen incidensről."