Szerelmi horoszkóp október 25-től 31-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Arra vágysz, hogy az élet minden területén érezhesd: számíthatsz a kedvesedre. Meg szeretnéd osztani vele az élet apró örömeit is, és nagyon hálás lennél, ha megbeszélhetnéd vele a munkahelyi bosszúságokat. Azonban azt tapasztalod, hogy kedvesed most nincs ráhangolódva sem a közös örömökre, sem pedig arra, hogy végighallgassa a mondanivalódat. Ha csalódott vagy, akkor ezt nem kell véka alá rejtened!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon játékos és kedves hangulatban vagy, gyakran támad kedved ahhoz, hogy viccelődj egy kicsit szerelmeddel. Ügyelj arra, hogy a tréfák ne legyenek bántóak, hiszen kedvesed érzékeny hangulatban van, és könnyen megsértődik egy ártatlan megjegyzésen is. Ha figyelsz rá, akkor nem fordulhat elő, hogy megbántod őt. Megteheted viszont, hogy felvidítod - ez még akkor is sikerülhet, ha nagyon fáradtan és lehangoltan jön haza a munkából.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon szenvedélyes hangulatban lehetsz a szerelmi életedben, folyamatosan új élményekre vágysz. Szórakozni mennél, végre buliznál egy kicsit a barátaiddal, és ezt megosztanád kedveseddel is. Amikor azt tapasztalod, hogy szerelmednek semmi kedve ahhoz, hogy veled tartson, akkor csalódottá válhatsz, sőt, úgy gondolhatod, hogy nem szívesen tölti már veled az idejét. Azonban lehet, hogy egyszerűen csak fáradt!

Rák (június 22. - július 22.)
Mindig nagyon érzelmes ember voltál, az érzékenységed az egyik legnagyobb értéked. Nagyon szeretsz beszélni arról, hogy mi lakik a szívedben, és ez a napokban még jellemzőbb lehet. Szeretnél lelkizős beszélgetéseket folytatni kedveseddel arról, hogy mennyire fontosak vagyok egymásnak. Ha zárkózottabb típus, akkor zavarba jöhet a nyíltságodtól. Ebben az esetben ne várd tőle, hogy partner legyen a nagy beszélgetésekben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon élvezed az életet a napokban, arra vágysz, hogy ebben kedvesed is partner legyen. Megpróbálsz neki kedvet csinálni a közös programokhoz, szívesen elvinnéd szórakozni, vagy vacsorázni, de amikor visszautasít, akkor nagyon csalódottá válhatsz. Tulajdonképpen nem is érted, hogy miként mondhat nemet, ha arra kéred, hogy töltsön veled egy estét. Végül addig növekszik benned a feszültség, amíg ki nem robban a konfliktus közöttetek.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Rendkívül vonzó vagy, kedvesed rájöhet, hogy mekkora szerencséje van, hogy veled lehet. Szinte sugárzik belőled a harmónia, és remek ötleteid adódhatnak arra vonatkozóan, hogy miként tölthetnétek el az időtöket minél élvezetesebben. Szinte minden nap megleped szerelmedet egy aprósággal, valahogyan mindig kimutatod felé, hogy örülsz a társaságának. Nagyon fontos, hogy érezd: kedvesed elfogadja a szeretetedet!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Sokkal több szabadságra tarthatsz igényt, mint amennyit kapsz kedvesedtől. Lehet, hogy szerelmed nem nagyon örül annak, hogy sok időt töltesz a barátaiddal, sőt, kifejezetten féltékeny lehet. Azt követelheti tőled, hogy vele töltsd a legtöbb idődet, könnyen lehet, hogy túlságosan is rövid pórázon akar tartani. Az ilyesmi soha nem volt ínyedre, és most is nagyon feszültté tesz. Ha úgy érzed, hogy a kapcsolat túlságosan rád telepedik, akkor azonnal szabadságot követelsz!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Meglehetősen szűk korlátok közé szeretnéd kedvesedet kényszeríteni, igaz lehet, hogy sokkal morcosabb hangulatban vagy. Ami felett máskor szemet hunysz, azt most nem állod meg szó nélkül - ennek a vége egy jó kis veszekedés lehet. Ha nem akarod, hogy még jobban elmélyüljenek az ellentétek, akkor gondold végig, hogy mennyire értékes még számodra a szerelmi kapcsolatod. Ha úgy találod, hogy fontos neked a másik, akkor törekedj a kompromisszumra!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Változékonnyá válnak a hangulataid, az egyik percben még szenvedélyesen imádod kedvesedet, a másikban pedig már arra gondolsz, hogy egy kis szabadságra lenne szükséged. Mindez az arcodra van írva, és szerelmed tanácstalan lehet, nem tudja, miként kezelje a szeszélyességedet. Sokat segíthet, ha elmondod neki, hogy nagyon fontos neked a kapcsolatotok, és hosszú távra, komolyan tervezel. Így helyreállhat a bizalmi légkör.

Bak (december 22. - január 20.)
Rendkívül szenvedélyes hangulatban vagy, így sok múlik azon, hogy kedvesed hajlandó-e kicsit tüzesebbé tenni a szerelmi életeteket. Ha fáradtabb, vagy nincs kedve ahhoz, hogy eljátssza a vad szeretőt, akkor csalódottá válhatsz. Ebben az esetben kifejezetten morgóssá válsz, és hirtelen minden hibát észreveszel kedvesedben. Természetesen rá is világítasz a hiányosságaira, így lehet néhány feszült nap az életetekben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Pezsgő, élettel teli lesz a szerelmi kapcsolatod, és azt tapasztalhatod, hogy egyáltalán nem unatkozol szerelmi partnered mellett! Minden napra lesz egy kis meglepetése számodra. Megtörténhet, hogy egészen ismeretlen arcát mutatja meg neked, de előfordulhat az is, hogy nagyon jó programokkal lep meg. Mindketten nagyon vágytok a társaságra, ezért most együtt mehettek buliba, vagy éppen ti magatok szervezhettek egy fergeteges partit.

Halak (február 20. - március 20.)
Az elmúlt időszakban egy kissé lehangolt voltál, szívesen vonultál vissza a csigaházadba. Most azonban eleged van már az elvonultságból, szívesen csinálnál jó kis programokat! Talán csak abban lehet vita közöttetek, hogy hová is menjetek szórakozni. Ha egyedül vagy, és örömmel látnál egy vonzó szerelmi partnert az életedben, akkor hívd össze a barátaidat, menjetek el táncolni! A szórakozással töltött este meghozhatja a szerelmet is.