Fűzőket terveznek Hollywood hölgyei

Vágólapra másolva!
Néhányan a legnagyobb hollywoodi sztárok közül, vállalkoztak arra, hogy fűzőket tervezzenek egy neves cég számára - az egyedi alsóneműket elárverezik, és a befolyt összegből alapítványokat kívánnak támogatni.
Vágólapra másolva!

Néhányan a legnagyobb hollywoodi sztárok közül - így Christina Aguilera, Jessica Biel, Teri Hatcher, Scarlett Johansson, Julianne Moore és Eva Longoria Parker - vállalkoztak arra, hogy egy neves ruhagyártó cég, a Frederick's of Hollywood számára egyedi fűzőket tervezzenek.

A szexi ruhadarabokat elárverezik, és a befolyt összeget gyermekek segítésére létrehozott alapítványoknak kívánják adományozni.

"Egy átlagos fűző, amit a cégünk készített, 60 és 100 dollár közötti áron kerül a boltokba, de amit a sztárok terveznek, biztosan sokkal többért kel majd el" - mondta Erin Dominguez, a Frederick's kreatív igazgatója. "Tavaly is volt egy hasonló kezdeményezésünk, akkor a Charlize Theron tervezte darabért 18 ezer dollárt adott valaki, míg a Nicole Kidman nevével fémjelzett darab végül tízezer dollárért kelt el."

"Azt gondoljuk, idén még magasabb áron tudjuk majd eladni ezeket a ruhadarabokat" - folytatta Dominguez. "Talán a Scarlett Johansson által tervezett, pezsgőszínű fűző lesz a legnépszerűbb."

Az árverés holnap kezdődik, a ruhadarabokra egy, sztáraukciókat rendező alapítvány honlapján lehet licitálni.