Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon a Hold a Kos csillagjegyben halad, trigonban áll a Jupiterrel és szextilben a Neptunusszal. Nagyon fontosak számunkra a céljaink, és nagy erőkkel vagyunk képesek küzdeni azért, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessünk ezekhez.
Vágólapra másolva!

A mai napon a Hold a Kos csillagjegyben halad. A fogainké lesz a főszerep: ha már régen meg kellett volna jelennünk a fogorvosunknál egy ellenőrző vizsgálaton, akkor ragadjuk meg az alkalmat erre. A drasztikus beavatkozásoktól, mint például a foghúzás, jobb, ha a mai napon tartózkodunk.

Nagyon fontosak számunkra a céljaink, és nagy erőkkel vagyunk képesek küzdeni azért, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessünk ezekhez. A türelem azonban már nem a legnagyobb erényünk: komoly nehézségekbe ütközhet, ha fegyelmezetten kellene dolgoznunk.

Reggel a Hold trigonban áll a Jupiterrel és szextilben a Neptunusszal. Reggel azzal ébredhetünk, hogy nagyon színes és jelentőségteljes álmaink voltak, jól tesszük, ha ezeket felírjuk. Ha egyébként is érdekel minket az álomfejtés, akkor kódoljuk ki az álmainkat, például egy szimbólumlexikon segítségével.