Híznia kell Anglia szépének

Vágólapra másolva!
Híznia kell Miss Angliának, Georgia Horsley-nak, ha esélyesként kíván indulni a  világversenyen: a Miss World verseny szervezői idén ugyanis gömbölydedebb formájú szépségkirálynőt akarnak választani.
Vágólapra másolva!

Georgia Horsley-nak, a Miss Anglia cím húszéves nyertesének néhány kilót fel kell szednie a decemberi döntőre, ha esélyesként akar indulni a Miss World szépségversenyen: a szervezők idén ugyanis a gömbölydedebb, nőiesebb formájú szépséget szeretnének királynőnek választani.

"A bírák sokkal jobban kedvelik a gömbölyű lányokat, mint azokat a piszkafákat, akiket a divatbemutatókon lehet látni" - mondta Horsley. "Sajnos, én születésemtől fogva ilyen vékonyka vagyok, de most mindent meg akarok próbálni, hogy egy kicsit hízzak. Úgy legalább egészségesebbnek is néznék ki."

Georgia Horsley - aki mindössze 50 kiló - magas zsírtartalmú, de egészséges diétával szeretne egy néhány kilót felszedni: rengeteg halat, olajos magvakat és avokádót eszik.

"A barátaim mindig meglepődnek, mennyire sokat eszem, imádom például a csokoládét, de ilyen az alkatom, nagyon gyors az anyagcserém" - árulta el a szépségkirálynő, és azt is hozzátette: a világverseny előtt hazaköltözik a szüleihez, mert "senki nem tudná olyan jól tartani, mint az anyukája".