50 ezer dollárt költött babaholmira Jennifer Lopez

Vágólapra másolva!
Bár hivatalosan még nem jelentették be Jennifer Lopez amerikai énekesnő terhességét, a híresség és férje, Marc Anthony a napokban ötvenezer dollárt költöttek egy exkluzív bababoltban arra, hogy berendezzék születendő gyerekeik szobáját.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő és férje, Marc Anthony zenész a napokban ötvenezer dollárt költöttek egy exkluzív bababoltban, a Petit Tresorban arra, hogy minden szükséges holmit megvegyenek születendő gyermekeiknek.

Bár a latin énekesnő és kedvese hivatalosan még nem jelentették be, hogy gyerekük lesz, több forrás is megerősítette a hírt: Lopez várandós, ráadásul ikrekkel, akik valószínűleg jövő tavasszal jönnek majd a világra.

"A Petit Tresor rendezi be a gyerekszobákat, népszerű mondókák szereplőivel" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás az OK! magazinnak. "Jennifer és Marc egyedi holmikat szeretne, ezért mindent jó előre megrendeltek, még a babakocsikat és a mózeskosarakat is."

A lap informátora azt is elárulta: Lopez és férje két órán keresztül válogattak az üzletben, amelybe egy hátsó ajtón keresztül surrantak be, egy előre egyeztetett időpontban.

"Mivel Jenniferék még nem tudják, milyen neműek lesznek a babák, csupa olyan dolgot választottak ki, amely a kisfiúknak és a kislányoknak is megfelelő. De a végső simításokat majd csak akkor végzik el, ha már pontosan tudják, két lány vagy két fiú érkezik a családba" - tette hozzá a forrás.