Heather Mills zsarolja McCartney-t

Vágólapra másolva!
Heather Mills brit modell ultimátumot adott volt férjének, Sir Paul McCartney zenésznek: vagy fizet neki 50 millió fontot péntekig, vagy találkoznak a bíróságon - ahol Mills kész "lerombolni McCartney jó hírnevét".
Vágólapra másolva!

Heather Mills brit modell és aktivista ultimátumot adott a volt férjének, Sir Paul McCartney zenésznek, a Beatles együttes egykori tagjának: vagy fizet neki ötvenmillió fontot péntekig, vagy "találkoznak a bíróságon".

"Heather nagyon szerette volna nyugodtan, békés körülmények között megoldani az ügyet" - árulta el a modell egyik ismerőse a Daily Mail című brit napilapnak. "De Paul és az ügyvédei egyáltalán nem hajlanak arra, hogy megegyezzenek. Ezért Heather megadta ezt a határidőt, és ha nem teljesítik, akkor kész arra, hogy minden szennyest kiteregessen a nyilvánosság előtt, egy bírósági eljárás során."

A modell ismerőse azt is elmondta, Mills nagyon jól tudja, ha bírósági ügy lesz a dologból, akkor biztosan sokkal több pénzt kap majd.

"Heathert egyedül az érdekli, milyen hatással lesz egy nyilvánosság előtt zajló válás a kislányára, Beatrice-re" - folytatta a magát megnevezni nem kívánó barát. "Ha Paul háborút akar, akkor megkaphatja. Amennyi hazugságot már összehordtak Heatherről, őt már nem érdekli, ha piszkos eszközökhöz kell nyúlnia azért, hogy bebizonyíthassa az igazát. Itt csak Paulnak van félnivalója, neki kellene aggódnia a jó hírneve miatt."