Suri Cruise-nak nem mondanak nemet

Vágólapra másolva!
Surit, Tom Cruise és Katie Holmes kislányát rettenetesen elkényeztetik a szülei, akik a szcientológia elvei szerint nevelik a gyereket: a tanítások szerint ugyanis soha nem büntethetik meg, és nemet sem mondhatnak neki.
Vágólapra másolva!

Suri Cruise-t, Tom Cruise és Katie Holmes amerikai színészek 18 hónapos kislányát rettenetesen elkényeztetik a szülei - állítja a pár egyik barátja az US Weekly magazin legújabb számában. A magát megnevezni nem kívánó ismerős szerint Surit teljesen a szcientológia elvei szerint nevelik: ez többek között azt is jelenti, hogy soha nem büntetik meg és nem mondanak neki nemet.

"A szcientológia tanításai szerint egy szülőnek támogatónak és barátságosnak kell lennie, így az, hogy megtilt valamit a gyerekének, nem igazán illik bele a képbe" - mondta a pár ismerőse az amerikai magazinnak. "Suri ezért tulajdonképpen azt csinál, amit akar, a szülei állítanak fel neki szabályokat. Ha még játszani akar este, akkor hagyják fent maradni. Ha nem akar enni, akkor mást készítenek neki. Minden pillanatban csak rá figyelnek, és minden szeszélyét megpróbálják azonnal kielégíteni. Ez prsze egy ideig természetes, de Tomék már túlzásba viszik."

A barát azt is elmesélte, Suri közelében csak olyanok tartózkodhatnak huzamosabb ideig, akik Cruise szerint "megbízhatóak" - így a kislány két pesztrája is hívő szcientológus.

"Nem szólunk bele, ki hogyan neveli a gyerekét" - reagált a nyilatkozatra a szcientológiai egyház egyik szóvivője. "Tom és Katie biztosan nagyon jó szülők, és mindent megadnak Surinak, amire csak szüksége van."