Pincért perel Lindsay Lohan

Vágólapra másolva!
"Viszontperel" egy éttermi alkalmazottat Lindsay Lohan amerikai színésznő egy két éve történt közlekedési baleset miatt - egy korábbi per folytatásaként 75 ezer dollárt követel Raymundo Ortegától, aki viszont kétszázezer dollárt szeretne Lohantól kártérítésként.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, a Bajos csajok című film főszereplőnője bírósági keresetet nyújtott be a napokban Raymundo Ortega éttermi alkalmazott ellen, és 75 ezer dollárt követel a férfitól, egy, még 2005-ben történt közlekedési baleset miatt.

A dolog pikantériája, hogy Ortega korábban már beperelte a 21 éves színésznőt, azt állítva, hogy Lohan alkohol és kábítószer befolyása alatt állt, amikor két éve nekiment a kocsijának. A pincér ezért kétszázezer dollárt követel a hírességtől.

Lohan és ügyvédei szerint viszont Ortega volt a hibás, és azon kívül, hogy "megpróbált hasznot húzni Lohan hírnevéből", semmit nem tett azért, hogy "tisztázzák az ügyet".

"Lindsay nem fogyasztott sem alkoholt, sem kábítószert a baleset időpontjában. Ezt rendőrségi papírokkal is bizonyítani tudjuk" - nyilatkozta a színésznő jogi képviselője. "Mr. Ortega viszont szabálytalanul vezetett, emiatt történt a baleset. Egyértelmű, hogy Mr. Ortega csak pénzt akar kicsikarni az ügyfelemből, azzal, hogy nevetséges és rosszindulatú vádakat hoz fel ellene."

A Los Angeles-i bíróság a két ügyet egy napon, 2008 áprilisában tárgyalja.