Vágólapra másolva!
Tudatosan készül első gyermeke megszületésére Halle Berry Oscar-díjas színésznő: a híresség igyekszik környezetbarát bútorokkal berendezni a gyerekszobát, és elhatározta, hogy pelenkából is "organikusat" használ majd.
Vágólapra másolva!

Halle Berry amerikai színésznő meglehetősen tudatosan készül első gyermeke megszületésére: elhatározta, hogy csak környezetkímélő termékeket használ majd a kicsi ellátásához, és a gyerekszobát is olyan bútorokkal rendezi be, amelyek nem szennyezik a környezetet.

"Igazán fontosnak tartom, hogy a gyerekem olyan környezetben nőjön fel, amely neki is és a Földnek is megfelelő" - nyilatkozta nemrég Halle Berry. "Szerencsére ma már rengeteg termékből, bútorból lehet válogatni. Igyekszünk csak természetes anyagokat felhasználni a gyerekszobához, bár egyelőre még csak a tervezgetésnél tartunk."

A színésznő azt is elmondta, alaposan utánanézett a lehetőségeknek, és pelenkából is "organikusat" szeretne majd használni.

"Elképesztő, hogy mennyi érdekes dolog van forgalomban, amiről az emberek alig tudnak, mégis kímélnék vele a környezetet" - magyarázta Berry. "Csak egy kis utánajárást igényel a dolog."

A Macskanő című film főszereplőnője azt is elárulta: nagyon jól viseli a várandósságát, sőt, kifejezetten élvezi a másállapotot.

"Próbálom nem elhagyni magamat, rendszeresen tornázok és igyekszem egészséges ételeket enni" - mondta a 41 éves híresség. "Sajnos, nagyon kívánós lettem, főleg a fűszeres ételeknek nem tudok ellenállni."

Berry és kedvese, Gabriel Aubry kanadai modell márciusra várják első gyermeküket.