Rendőrségi nyilvántartásba vették Britney Spearst

Vágólapra másolva!
A Los Angeles-i rendőrség nyilvántartásba vette Britney Spears amerikai énekesnőt - ez a vádemelést megelőző lépés. Spears még augusztusban parkolás közben tolatott neki egy másik autónak, majd betétlapot sem hagyva, elhajtott a helyszínről.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i rendőrség hivatalos nyilvántartásba vette Britney Spears amerikai énekesnőt, aki ellen három hete nyújtottak be bírósági keresetet egy augusztusi közlekedési kihágás miatt. Az énekesnőtől ujjlenyomatot vettek, lefényképezték és a személyes adatait felvitték a központi adatbázisba.

Spears ma reggeltől a 1020419-es számot viseli a rendőrégi nyilvántartásban. Az Us Weekly magazin azt is megtudta, hogy a 62 kilós, 165 centis énekesnőnek október 25-én kell megjelennie a bíróságon.

"Spears 45 percet töltött a rendőrségen, amíg felvették az adatait, együttműködő és nyugodt volt" - mondta Mike Lopez ügyeletes tiszt, majd hozzátette: Spearst nem bilincselték meg.

"Nagyon kedvesek voltak" - nyilatkozta az újságíróknak Spears a rendőrökről.

Az énekesnő augusztus elején okozott komoly kárt egy másik autósnak, amikor parkolás közben nekiment és összetörte a kocsiját, majd szó nélkül elhajtott - az énekesnő szerencsétlenségére, a lesifotósok az egész esetet felvették videóra.

Jogi szakértők szerint Spears akár egy évet is kaphat.