Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad, szextilben áll a Nappal. Párkapcsolatunk a mai napon nagyon szeretetteljessé válhat, és jól tesszük, ha időt szakítunk egy kis beszélgetésre, közös időtöltésre.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad. Combjaink kerülnek előtérbe egészségünk tekintetében. A narancsbőr nemcsak esztétikai probléma, hiszen itt halmozódnak fel a lerakódott méreganyagok. A probléma kezeléséhez általában komplex módon kell orvosolni a panaszt. Jó megoldás az érintett helyek krémmel történő kezelése, de szükség van egy méregtelenítő kezelésre is.

Hangulatunk ma nyitott és barátságos lehet. Hiszünk abban, hogy mindenki jó szándékkal, kedvesen közeledik felénk. Ez a hozzáállás nagyon megerősítheti kapcsolatainkat, viszont megvan az a veszélye is, hogy túl naivan és hiszékenyen viselkedünk.

Ma a Hold szextilben áll a Nappal. Párkapcsolatunk a mai napon nagyon szeretetteljessé válhat, és jól tesszük, ha időt szakítunk egy kis beszélgetésre, közös időtöltésre. Ha tehetjük, akkor menjünk el valahová a mai estén, jó ötlet lehet egy romantikus vacsora kedvesünkkel.