Mick Jaggerről leleplező könyvet ír a volt felesége

Vágólapra másolva!
Egymillió fontos szerződést írt alá egy kiadóval Jerry Hall egykori topmodell: könyvet ír volt férjéről, Mick Jaggerről, a Rolling Stones együttes legendás énekeséről - többek között arról, hogy milyen fukar volt vele szemben a zenész.
Vágólapra másolva!

Jerry Hall amerikai modell egymillió fontos szerződést írt alá egy könyvkiadó céggel - az összegért cserébe megírja az emlékiratait, különös tekintettel a volt férjével, Mick Jaggerrel töltött évekre, és arra, mennyire "fukar" a Rolling Stones énekese.

"Jerry igazán csodálatos asszony, tele van energiával és nagyon lelkes a munkát illetően, ráadásul nagyszerű humora van" - nyilatkozta a szerződésről a kiadó elnöke. "Természetesen mindenki kíváncsi az életére, arra, hogy milyen volt modellnek lenni a hetvenes években. Az élete igazán kalandosan alakult, biztosak vagyunk benne, hogy letehetetlen olvasmány lesz ez a könyv."

A szerkesztők különösem nagy hangsúlyt fektetnének azokra az évekre, amelyeket Hall Mick Jagger feleségeként töltött: kilenc éves házasságuk alatt Jagger sokszor megalázóan bánt Hall-lal, ráadásul a válás során is meglehetősen "furcsán" viselkedett vele.

"Mick iszonyatosan fukar ember, és bármit kész lett volna megtenni azért, hogy Jerry ne kapjon semmit a vagyonából" - árulta el a modell egyik barátja a Daily Mail című brit napilapnak. "Még azt is képes volt mondani, hogy nem is voltak hivatalosan házasok. Ráadásul a házasságuk alatt is azt akarta, hogy Jerry fizessen mindent: a rezsitől a közös gyerekeik iskoláztatásáig."

A magát megnevezni nem kívánó ismerős arról is beszélt, hogy Jagger folyamatosan csalta a feleségét - volt, hogy a közös családi házukba vitte a szeretőit, amikor Hall éppen külföldön dolgozott.

Mick Jagger természetesen azonnal visszavágott a volt feleségének.

"Egyáltalán nem igaz, amit Jerry állít, egyszerűen abszurdnak találom a vádjait" - írta egy hivatalos közleményben a zenész. "Mindig is hozzájárultam a gyerekekkel és a közös életünkkel kapcsolatos költségekhez, és soha nem panaszkodtam semmiért."