Karrierhoroszkóp október 15-től 21-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Szinte a kisujjadból rázod ki még a legnehezebb feladatokat is, hiszen az utóbbi hetekben nagyon belejöttél a hajtásba. Mostanra még a nagyobb odafigyelést igénylő munkákban is akkora rutinra tettél szert, hogy sokkal kevesebb időt töltesz el egy-egy teendővel. Az üzleti életben megengedhetetlen, hogy a fontos dokumentumokat, szerződéseket rutinként kezeld - az alaposság nagyon fontos a papírmunkák esetében!

Bika (április 21. - május 20.)
Sok a munkád, de igaz, hogy sokkal gyorsabban is dolgozol. Így talán fel sem tűnik számodra, hogy milyen óriási feladatmennyiséget oldasz meg egy-egy nap alatt. Szerencsére nagyon gyors az észjárásod is, s könnyen adódhatnak olyan ötleteid, amelyekkel a saját dolgodat teheted könnyebbé. Az üzleti tárgyalások során most alkalmas vagy arra, hogy a kommunikáció segítségével állítsd magad mellé a partnereidet, mert nagyon meggyőzően beszélsz!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Megerősödhet az önbizalmad, sokkal jobban hiszel a saját képességeidben, mint máskor. Talán észreveszed azt a tényt, hogy rengeteg munkát tudsz elvégezni, ráadásul kényelmes tempóban. Ez azt jelenti, hogy nagy rutinod, tapasztalatod van abban, amit csinálsz. Az üzleti életben fontos lehet, hogy ne engedd meg üzletfeleidnek, hogy felborítsák a napirendedet. Ha megállapodtatok valamiben, akkor ragaszkodhatsz ahhoz, hogy ők is pontosan tartsák be az időpontokat!

Rák (június 22. - július 22.)
Rengeteg új ötleted lehet, teli vagy kreativitással. Ráadásul még arra is rájöhetsz, hogy miként lehetne korszakalkotó meglátásaidat a gyakorlatban is hasznosítani. Mindez felkeltheti feletteseid figyelmét, és igaz lehet, hogy munkahelyi előmeneteled felszálló ágba kerül. Az üzlet során nagyon rugalmasan tárgyalsz, néha talán egy kicsit túlságosan is laza vagy. Ügyelj arra, hogy ne késs a fontos megbeszélésekről!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Kedvesen viselkedsz a munkatársaiddal, ám közben rá van írva az arcodra, hogy semmi kedved sincsen a társaságukhoz. Arra vágysz, hogy egy kis nyugalmad lehessen a munkahelyeden, és valóban lehet néhány olyan napod, amikor mérséklődik a hajtás. Az üzleti életben fontos lehet, hogy ne a rokonszenv vagy az ellenszenv alapján osztályozd üzletfeleidet. Mindegy, hogy mit érzel, mindenképpen együtt kell dolgoznotok.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ideje lenne egyet s mást tisztáznotok a munkahelyeden. Néha úgy érzed, hogy munkatársaid nagyon szívesen bújnak ki a feladatok alól, és természetesen az elvégzetlen munka a te nyakadba szakad. Talán tiszta vizet kellene öntened a pohárba: elmondhatnád, hogy nem vagy hajlandó mások helyett dolgozni. Az üzleti élet során olyan részletek kerülhetik el a figyelmedet, amelyek nagyon lényegesek! Informálódj alaposabban!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Elképzelhető, hogy pontosabban és megfontoltabban kellene dolgoznod. A napokban előfordulhat, hogy nagyon gyorsan kész leszel a munkáiddal, de a felettesednek eszébe jut, hogy ellenőrizze a feladataidat. Ebben az esetben kínos helyzetbe kerülhetsz: kiderülhet, hogy egy kicsit elnagyoltad a teendőidet. Az üzleti tárgyalások során ügyelned kellene arra, hogy az aktuális partnereidről komolyabban informálódj, fektess nagyobb hangsúlyt a megbízhatóságra!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Tévedhetetlen szimattal találod meg azokat a lehetőségeket, amelyeknek a segítségével előre léphetsz a munkahelyi ranglétrán. Ahhoz is nagy tehetséged van, hogy a legjobb pillanatot belődd a feletteseddel folytatott beszélgetésekhez. Így nem is kérdés, hogy sikeres napjaid lehetnek. Az üzleti élet világában nagyon is érdemes a megérzéseidre hallgatnod. Figyelj a belső hangra, amely nem csap be! Átsuhanó gondolataidat vedd komolyan!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Óriási részed van abban, hogy jól működik a munkahelyi közösség, és általában vidám hangulat uralkodik közöttetek. Szinte barátokká válhattok a napokban a kollégákkal: megtehetitek, hogy összefogtok, és közösen harcoltok ki valami fontos dolgot a feletteseteknél. Mindenkinek nagyon jó érzés, hogy összetart a munkahelyi csapat. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne keverd bele túlságosan a személyes érzéseidet a döntéseidbe!

Bak (december 22. - január 20.)
Maximalista vagy önmagaddal szemben, szeretnéd a feladataidat tökéletesen ellátni. Ennek érdekében nagyon sokat dolgozol, és előfordulhat, hogy többször is ellenőrzöd magad. Figyelj arra, hogy ne váljon a mániáddá: te akarsz a legjobb munkaerő lenni! Engedd meg magadnak néha azt is, hogy fáradtabb lehess, és talán jogod van néhányszor hibázni is. Az üzleti életben ügyelj arra, hogy rugalmas, nyitott maradj!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Óriási tehetséggel rendelkezel abban, hogy munkatársaidat motiválni tudd. Igaz lehet, hogy te öntesz lelkesedést a munkahelyi csapatba. Nagyon példamutatóan dolgozol, és a többiektől sem vársz el nagyobb erőfeszítéseket, mint önmagadtól. Azonban nehéz veled tartani a lépést, hiszen most képes vagy arra, hogy százhúsz százalékot teljesíts. Az üzleti élet során figyelj arra, hogy ne csak a saját szempontjaidat tartsd szem előtt!

Halak (február 20. - március 20.)
Szívügyeddé válhat a munkád, nagyon motivált vagy a napokban. Igaz lehet rád, hogy központi kérdésként kezeled, hogy a feladataid milyen minőségben és mennyire gyorsan készülnek el. Ha a felettesed megfelelő útmutatással lát el, akkor nagyon eredményes lehetsz! Ha nem ad egyértelmű utasításokat, akkor pedig célszerű megkérned erre. Az üzleti életben fontos lehet, hogy nagyon világosan, lényegre törő módon kommunikálj!