Heti általános horoszkóp október 15-től 21-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon rutinosan és gyorsan oldod meg a feladataidat a munkahelyeden, igaz lehet az is, hogy hatékonyan, fele annyi idő alatt készülsz el a teendőkkel. A magánéletedben nyugalomra számíthatsz, de egy-két félreértés azért előfordulhat a családodban. Ilyenkor érdemes rögtön tisztázni, hogy mi okozta a feszültséget. Jó ötlet lehet többet beszélnetek arról, hogy mit éreztek.

Bika (április 21. - május 20.)
Meglehetősen sok van a válladon a munkahelyeden, ezért igaz lehet, hogy a nap végére már eleged van a feladatokból. A magánéletedben viszont arra vágysz, hogy végre felszabadultan szórakozhass. Lepd meg kedvesedet egy táncos estével, vagy kipróbálhattok egy új szórakozóhelyet! Ha végre levezeted a napi stresszt, akkor türelmesebb leszel a családtagjaiddal!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon jól helytállsz a munkahelyeden, gyorsan és minőségi módon dolgozol. Ezzel te magad is tisztában vagy, így megerősödhet az önbizalmad is. A magánéletedben igaz lehet, hogy csak családtagjaid társaságára vágysz, semmi kedved a zajos bulikhoz, vagy a nagy baráti összejövetelekhez. Ha ilyen szórakozásra kapsz meghívást, akkor valószínűleg el sem mész.

Rák (június 22. - július 22.)
Igazi ötletember lehetsz a munkahelyeden, ráadásul még ahhoz is van tehetséged, hogy a jó gondolatokhoz felettesed támogatását is elnyerd. A saját kreativitásod most óriási tőke lehet számodra! A magánéletedben is nagyon játékosan, kedvesen nyilvánulsz meg, és különösen nagy örömmel foglalkozol a gyermekeiddel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon hatékonyan dolgozol, de ezt a saját tempódban szeretnéd megtenni, semmi kedved nincs most ahhoz, hogy a munkatársaidhoz alkalmazkodj. Amikor esténként hazamész, akkor nagyon vidám hangulatban teszed ezt, örülsz annak, hogy egy kis időt a családtagjaiddal tölthetsz el. Igazi értékké válhatnak számodra a családi kapcsolatok.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Mindenképpen tartsd szem előtt azt a tényt, hogy nem kell három ember helyett dolgoznod a munkahelyeden. Bőven elég, ha a saját munkádat lelkiismeretesen látod el! A magánéletedben igaz lehet, hogy túl sok munka hárul rád a háztartásban. Tiszta vizet kellene öntened a pohárba, és őszintén megbeszélni a családtagjaiddal, hogy kinek mi a dolga otthon.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Gyorsan szeretnéd befejezni a munkahelyi feladatokat, hiszen lehet egy-két munkád, amelyekkel máris csúszol. Ügyelj arra, hogy ne kapkodj! A magánéletedben leginkább a baráti kapcsolatok lesznek lényegesek. Ha már régen terveztek egy bulit, de valahogy soha nem jut rá idő, akkor szervezzétek meg ezen a héten! Remek lesz a hangulat, mindenki jól érzi majd magát.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon jól ráérzel, hogy mit kellene nyújtanod ahhoz a munkahelyeden, hogy idővel előre juthass. Hallgass a héten az ösztöneidre! A magánéletedben igaz lehet, hogy kialakulhat egy-két vita az anyagiak kapcsán. Elképzelhető, hogy eltérő elképzeléseitek vannak arról, hogy mire is fordítsátok a közös kassza tartalmát. Szükség lesz a kompromisszumos megoldásokra.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Fontos neked, hogy jó légkörben dolgozhass, és ezt meg is teremted a munkahelyeden. A magánéletedben sok családi kapcsolatod válhat aktuálissá, elképzelhető, hogy felbukkannak a távoli rokonok is. Ha teheted, és tudsz rá időt szánni, akkor erősítsd meg ezeket a fontos kapcsolatokat. A hét kiválóan alkalmas arra is, hogy vendégeket fogadj, vagy te menj látogatóba.

Bak (december 22. - január 20.)
Mindig igaz rád, hogy a legtökéletesebben és legszorgalmasabban dolgozol, és ez a napokban csak fokozódik. A magánéletedben igaz lehet, hogy nagyon kedvesen mutatod ki a ragaszkodásodat családtagjaid felé. Minden napra juthat egy apró meglepetés, azoknak az embereknek, akiket igazán szeretsz. Érdemes minél több időt együtt töltenetek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A napokban hallgatnak rád a többiek a munkahelyeden, és irányadó lehet számukra az is, hogy te miként dolgozol. Fontos, hogy példát mutass nekik! A magánéletedben kicsit makacsabbá válsz, de ha nem piszkálnak családtagjaid, akkor békés marad a hangulat. Vita esetén nagyon ragaszkodsz a saját véleményedhez - lényeges, hogy magyarázd el az érintettnek az indokaidat!

Halak (február 20. - március 20.)
Most igazán nem hiányzik belőled a munkád iránti lelkesedés! Sőt, elképzelhető, hogy még a munkatársaidat is képes vagy gyorsabb, igényesebb munkára bírni. A magánéletedben adódhat néhány nézeteltérésed a családtagjaiddal. Mivel mindenkiben megvan most a hajlandóság a kompromisszumra, alkalom nyílhat őszinte, építő beszélgetésekre is.