Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Skorpió csillagjegyben halad, trigonban áll az Uránusz bolygóval. Érdeklődő, kíváncsi hangulatban leszünk, megtörténhet, hogy a hangulatunk is nyitottabb lesz.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Skorpió csillagjegyben halad, ezért alhasunk lesz érzékenyebb, valamint érintettebb nemi szervünk is. Ha visszatérő panaszaink vannak, akkor érdemes belenéznünk a naptárunkba, és eldöntenünk, hogy melyik napot szánjuk egy alapos kivizsgálásra.

Ma sokkal inkább befolyásolhatnak minket érzelmileg az erősebb kisugárzású emberek. Igaz lehet, hogy oda-vissza erőteljesebben hatunk egymásra. Elképzelhető, hogy találkozunk valakivel, aki szexuális értelemben is jobban felkavar minket, azonban bölcs döntés lehet, ha még nem bonyolódunk szerelmi kalandba, hanem hagyjuk, hogy az érzelmeink egy kicsit lecsendesüljenek.

Ma a Hold trigonban áll az Uránusz bolygóval. Érdeklődő, kíváncsi hangulatban leszünk, megtörténhet, hogy a hangulatunk is nyitottabb lesz. Új ismerősöket, barátokat is szerezhetünk magunknak. Ha pedig régen találkoztunk azokkal a jó barátokkal, akik egykor fontosak voltak nekünk, akkor ideje felemelni a telefont!