Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma reggel a Hold belép a Skorpió csillagjegybe, trigonban áll a Marssal, ám szextilben a Szaturnusszal. Nagyon jól meg tudjuk határozni, hogy mit is szeretnénk elérni az elkövetkező években.
Vágólapra másolva!

Ma reggel a Hold belép a Skorpió csillagjegybe, így nemi szerveink lesznek érzékenyebbek egészségünk szempontjából. Jó alkalom a mai nap arra, hogy felkeressük az orvosunkat, de a műtéteket inkább halasszuk el egy másik napra. A szűrővizsgálatot azonban nyugodt szívvel elvégeztethetjük.

Ma már a növő Hold idejét éljük, tehát sokkal inkább fontos lesz a következő két hétben, hogy tudatosan táplálkozzunk. Ilyenkor nemcsak az értékes tápanyagok, hanem a káros tartósítószerek, mesterséges színezékek is jobban beépülnek a szervezetünkbe - válogassuk meg jobban, hogy mi kerül az asztalra.

Hangulatunk ma befelé forduló lehet: nem vágyunk társaságra. Ha van alkalmunk egy kis időt egyedül tölteni, akkor elmélyülten gondolhatjuk át érzelmeinket, kapcsolatainkat, de akár folyamatban lévő üzleti ügyeinket is.

Este a Hold trigonban áll a Marssal, ám szextilben a Szaturnusszal. Szánjunk egy fél órát arra, hogy gondolkodunk egy kicsit a céljainkon. Nagyon jól meg tudjuk határozni, hogy mit is szeretnénk elérni az elkövetkező években. Akár azokat a lépéseket is kidolgozhatjuk, amelyek a cél felé vezetnek.