Nem egyezett meg McCartney és Mills

Vágólapra másolva!
Mégsem sikerült megegyeznie Heather Mills angol modellnek és volt férjének, Sir Paul McCartney zenésznek: Mills ugyanis nem volt hajlandó lemondani arról a lehetőségről, hogy bármikor, bárkinek nyilatkozhasson vagy írhasson a házasságukról - még 50 millió fontért sem.
Vágólapra másolva!

Nem sikerült megegyeznie Heather Mills-nek és Sir Paul McCartney-nak a válásuk részleteiben, ezért újra kezdik a vagyonelosztási tárgyalásokat - írja a brit Daily Mail. Az állatvédő és modell Mills ugyanis nem volt hajlandó lemondani arról a jogáról, hogy nyilatkozzon négyéves házasságukról.

McCartney összesen 50 millió fontot (közel 20 milliárd forintot) ajánlott fel a volt feleségének, de Mills közölte: beéri 35 millióval is, ha bármikor nyilatkozhat, beszélhet vagy írhat az együtt töltött négy évről.

"Szinte minimális az esélye annak, hogy Paul és Heather peren kívül megegyeznek" - mondta a pár egyik ismerőse a brit napilapnak. "Legutóbb is nyolc órán keresztül beszéltek, de a jelek szerint bírósági ügy lesz a dologból."

Az első meghallgatás időpontját jövő februárra tűzték ki - az előzetes vélemények szerint csak a perköltség több, mint egymillió fontra rúg majd, megdöntve ezzel minden rekordot a brit sztárválások történetében.

McCartney és Mills tavaly tavasszal jelentették be, hogy négy évig tartó házasság után elválnak - akkor még azt nyilatkozták, igyekeznek "baráti" módon megoldani a vagyon elosztását és közös kislányuk, Beatrice elhelyezését. Mills azonban olyan papírokat nyújtott be a bíróságra, amelyekben fizikai és lelki bántalmazással vádolja a 65 éves zenészt, elindítva ezzel az azóta véget nem érő botránysorozatot.