Papírból volt Pamela Anderson esküvői tortája

Vágólapra másolva!
Kartonpapírból készült tortával ünnepelte az esküvőjét a hétvégén Pamela Anderson: valódi tortát ugyanis már nem tudtak keríteni a rapid esküvő szervezői.
Vágólapra másolva!

Kartonpapírból készült tortával volt kénytelen ünnepelni hétvégi esküvőjét Pamela Anderson amerikai színésznő, a Baywatch című sorozat egykori üdvöskéje. Villámlagzijának szervezői ugyanis nem találtak olyan cukrászatot, amelyik rekordidő - egy nap - alatt elkészítette volna a négy emeletes tortát.

"Maga a fogadás sem volt olyan, mint amilyennek az ember egy Las Vegas-i lagzit elképzel" - mondta a pár egyik ismerőse. "Sajtos makarónit, disznósültet és tonhalas tacót kínáltak a meghívott hatvan vendégnek."

Az esküvő állítólag azért volt ilyen szegényes, mert sem Andersonnak, sem pedig újdonsült férjének, Rick Salomonnak nem volt ideje megszervezni az eseményt - Pamela Anderson mindössze másfél órányi ünneplést engedélyezett magának, mert a ceremónia előtt és után is fellépett Hans Klok bűvész asszisztenseként egy showműsorban.

A meghívottak azonban tovább folytatták a bulizást az egyik szálloda bárjában, és a desszertről sem kellett lemondaniuk: zselével és lekvárral töltött fánkot kaptak.