Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Mérleg csillagjegyben halad, trigonban áll a Neptunusz bolygóval. Ma kiteljesedhet a fantáziánk, egyfajta álomvilágban tartózkodhatunk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Mérleg csillagjegyben halad. Egészségünk szempontjából veséink, hólyagunk kerül előtérbe. A hólyaghurut ma sokkal kellemetlenebbül, fájdalmasabban nyilvánulhat meg. Ha sok folyadékot fogyasztunk, akkor talán csökkenthetjük a panaszt.

Újhold van, új életet kezdhetünk. Gondoljuk át, hogy milyen rossz szokásainktól szeretnénk megszabadulni. Például a dohányosok sikeresebben tehetik le a cigarettát.

Ma fogékonnyá válhatunk a szépre, vehetünk magunknak új ruhákat, de kiegészítőket is a lakásunkba. Olyan darabokat találhatunk, amelyekben hosszabb ideig is örömünket leljük - virágzik a stílusérzékünk, tévedhetetlen ízléssel vásárolunk.

A Hold trigonban áll a Neptunusz bolygóval. Ma kiteljesedhet a fantáziánk, egyfajta álomvilágban tartózkodhatunk. Aki szeret festegetéssel, fotózással foglalkozni, használja a mai napot alkotásra! Emellett fontos, hogy ne ma írjuk alá a fontos szerződéseinket, és ne tegyünk felelőtlen ígéreteket sem.