Börtönbe megy a Lost sztárja

Vágólapra másolva!
Fél évig tartó börtönbüntetésre ítélték Michelle Rodriguez amerikai színésznőt, a Lost című sorozat egyik szereplőjét, mert megszegte a próbaidőt, amelyet ittas vezetés miatt szabtak ki rá.
Vágólapra másolva!

Michelle Rodriguez, a Lost című sorozat egyik főszereplője fél éves börtönbüntetést kapott, amiért megszegte a próbaidőt, és nem teljesítette harminc napos közmunka-büntetését. Rodriguez helyzetét tovább rontja, hogy hamis papírokat nyújtott be a bíróságra arról, hogy végrehajtotta büntetésének közszolgálati részét - így a 29 éves híresség valószínűleg nem élhet a jó magaviselet nyújtotta kedvezményekkel.

"Michelle Rodriguez beismerte, hogy nem tett eleget a kötelezettségeinek, és azt is, hogy három alkalommal fogyasztott alkoholt, annak ellenére, hogy folyamatosan alkohol-figyelő szerkezetet kellett viselnie" - írta a Los Angeles-i ügyészi hivatal képviselője közleményében. "A színésznőnek december 24-ig kell jelentkeznie a megyei börtönbe, és valószínűleg csak jövő nyáron szabadulhat."

"Rodriguez semmilyen bizonyítékot nem nyújtott be arról, hogy valóban teljesítette volna a számára kiszabott, harminc napos közmunkát" - mondta Frank Mateljan ügyész. "Egyetlen napról hozott igazolást, de az is hamisnak bizonyult, kiderült ugyanis, hogy aznap, amikorra a papír szólt, nem is tartózkodott Los Angelesben."

A színésznőnek nem ez az első ügye a rendőrséggel: korábban már kétszer volt börtönben - igaz, csak néhány órára - a közlekedési szabályok megszegése és ittas vezetés miatt.

Rodriguez hivatalos blogján szereplő bejegyzés szerint a színésznő "jól van".

"Michelle igazi túlélő, aki mindenben meglátja a jót, és csak erősebb lesz, semmi nem küldheti őt padlóra" - olvasható a bejegyzésben. "Hamarosan Új-Zélandra utazik, hogy szerepeljen az Avatar című filmben, de karácsony este bevonul a börtönbe."