Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Mérleg csillagjegyben halad, reggel még érezhetjük a Hold-Mars kvadrát hatásait. Könnyen kirobban a vita jelentéktelen témák miatt.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Mérleg csillagjegyben halad. Egészségünk szempontjából a veséink lesznek érzékenyebbek. Sokat tehetünk a jó közérzetünkért, az egészségünkért, ha a napi folyadékfogyasztásunk megközelíti a 2,5 litert, amelyet ásványvíz, vagy tea formájában is megihatunk. Ezzel a bőrünknek is jót teszünk, könnyebben megőrzi nedvességtartalmát.

Ma érdemes csinosabban felöltöznünk, még akkor is, ha máskor inkább a kényelmi szempontok motiválnak minket. Akkor lesz jókedvünk, ha úgy érezzük, hogy a legtetszetősebb formánkat mutatjuk a világ felé. Keljünk fel egy kicsit korábban, adjunk magunknak időt arra, hogy a ruháink között válogathassunk.

Reggel még érezhetjük a Hold - Mars kvadrát hatásait. Ügyeljünk a családi békére, hiszen könnyen kirobban a vita olyan jelentéktelen témák miatt is, mint hogy ki mennyi időt tölt a fürdőszobában. Ma különösen figyeljünk a toleranciára, így talán nem veszünk össze családtagjainkkal. Jó ötlet, ha munkába menet körültekintőbbek leszünk a közlekedés során is.