Újra szabad Lindsay Lohan

Vágólapra másolva!
A hétvégén elhagyta az utah-i rehabilitációs központot Lindsay Lohan amerikai színésznő - két hónap után sikeresen befejezte az elvonókúrát. Lohan újra dolgozni akar, és rendszeresen részt vesz pszichoterápián is.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznő a hétvégén elhagyta az utah-i Cirque Lodge rehabilitációs központot, ahol augusztus óta kezelték alkohol- és drogfüggéssel. A 21 éves híresség "sikeresen teljesítette a programot" - erősítették meg a hírt Lohan szülei.

"Sikerült befejeznie a programot, de valószínűleg továbbra is tartja majd a kapcsolatot a benti segítőivel, és vissza is szeretne térni időnként. Nagyon jól érezte magát itt, ezért is választotta, hogy valamivel tovább marad, mint tervezte" - árulta el a People magazinnak a sztár egyik ismerőse.

"Nagyon büszke vagyok a lányomra, hiszen vállalta a felelősséget a tetteiért. Látom rajta, hogy kész továbblépni az életében, és végre sikerült meggyógyulnia" - nyilatkozta az újságíróknak Lohan anyja, Dina.

Az elvonókúra nemcsak arra volt jó, hogy Lindsay Lohant kigyógyítsa a függőségeiből - a színésznő ugyanis végre kibékült az édesapjával, Michaellel is, akivel már három éve nem beszélt.

"Nagyon élveztem az együtt töltött időt, rengeteget beszélgettünk, és látom rajta, hogy kezd visszatéri a régi önmagához" - mondta Michael Lohan. "Továbbra is szeretnék ott lenni az életében, és tudnia kell, hogy rám mindig számíthat."

A színésznő minél hamarabb szeretne visszatérni a munkájához is: jövő héten kezdi el forgatni legújabb filmjét Los Angelesben.