Különleges repülővel indul turnéra a Spice Girls

Vágólapra másolva!
Speciálisan kialakított, egyedi repülőgéppel indul turnézni a Spice Girls együttes: az átépített Boeing 757-esen külön óvoda és spa-részleg is lesz.
Vágólapra másolva!

Speciálisan kialakított, egyedi repülőgéppel indul világkörüli turnéra a Spice Girls együttes. A Spice Force One-nak becézett Boeing 757-esen külön óvoda lesz az öt énekesnő összesen hét gyermekének, s a koncertek fáradalmait a spa-részlegben pihenhetik ki.

"A gép olyan lesz, mint egy repülő palota" - árulta el egy bennfentes a Daily Mail című brit napilapnak. "Lesz benne külön ebédlőrész, hálószobák, egy terem a sajtótájékoztatókhoz, és egy külön szoba, ahol a lányok asszisztensei tudnak dolgozni. Természetesen, minden berendezési tárgy egyedi tervezésű lesz."

Forrás: [origo]


Az öt énekesnővel együtt utazik majd egy egész csapat ember: titkárok, asszisztensek, sminkesek, fodrászok, öltöztetők, testőrök és szakácsok. Mivel az énekesnők a gyerekeiket is magukkal viszik, a hét kicsire - akik közül a legfiatalabb három hónapos, a legidősebb pedig kilenc éves - legalább öt bébiszitter vigyáz majd.

A Spice Girls a Spice Force One gépen kívül két másikat is kibérelt: ezeken utaznak majd a táncosok, a zenészek és a felszerelés. A három repülőgép költségei, az előzetes tervek szerint, közel 10 millió fontra rúgnak majd.