Heti általános horoszkóp október 8-tól 14-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Ha komoly célokért küzdesz a munkahelyeden, akkor gondold végig, hogy kik tudnának segíteni neked! Most előkelő helyed lehet a csapatban! A magánéletedben fontos, hogy ne törj bele a hétköznapok robotjába. Alig jut időd a családodra, hiszen annyi a tennivalód, hogy ki sem látszol belőle. Ügyelj arra, hogy néhány perc beszélgetésre minden nap jusson idő.

Bika (április 21. - május 20.)
Teli vagy energiával, de szükséged is lesz az erődre! Nagyon sok tennivalód lesz a munkahelyeden, de ne zsákmányold ki önmagadat szélsőségesen! A magánéletedben alkalmad nyílhat néhány csendes, nyugodt estére, amit megoszthatsz a családtagjaiddal. Keresd elő a társasjátékokat, hiszen a közös játék mindig olyan élmény, amely összehozhatja a családot!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ha ügyesen használod a saját tehetségedet és naprakész információidat, akkor nagyon könnyen kerülhetsz olyan pozícióba, ahol több jövedelemre tehetsz szert. A magánéletedben adódhat egy kis szabadidőd. Elképzelhető, hogy egy kicsit tanácstalanok lesztek, hogy mire is fordítsátok ezt az ajándék időt. Egy erdei túra mindenkinek nagyon kellemes lehet.

Rák (június 22. - július 22.)
Ha fontos terveket szeretnél véghez vinni a munkahelyeden, akkor a legjobb, ha óvatosan, kis lépésekben haladsz! Így lesz biztos a siker. A magánéletedben kellemes időszak következik, amikor sokkal több időd jut családtagjaidra. Igaz, jellemző lehet, hogy túlságosan is háttérbe szorítod a saját igényeidet, mert nagyon önfeláldozó hangulatban vagy.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Befelé forduló időszakodat éled a munkahelyeden, eleged van a locsi-fecsi munkatársakból, a legszívesebben egyedül dolgoznál. Szélsőséges esetben akár morcos, hallgatag is lehetsz. A magánéletedben csupa könnyed, kellemes szórakozás várhat. Kedveseddel is nagyon egymásra találhattok, de ha vannak gyermekeid, akkor velük is érdemes több időt töltened!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Gyors lehet a tempó a munkahelyeden, mégis érdemes szakítanod egy félórát arra, hogy végiggondold a teendőidet. Vedd előre azokat a munkákat, amelyeket már régóta halogatsz! Amikor esténként hazaérsz, akkor már semmihez és senkihez nincs kedved, csak a családtagjaiddal szeretnél együtt lenni. A legjobb, ha kikapcsolod a telefonodat, így nem zavarhatja senki a meghitt hangulatot.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Óriási energiákat tudsz mozgósítani a héten, azt hiheted, hogy kifogyhatatlan erőforrásokkal rendelkezel. Neked is szükséged van a pihenésre! A magánéletedben a baráti kapcsolatok kerülnek előtérbe, amelyek nagyon szorossá válhatnak! Érdemes minél több időt együtt töltened azokkal a barátaiddal, akiknek igazán sokat köszönhetsz!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon jó lehetőségeket találhatsz az előrelépésre, azonban ehhez komolyan kell venned a megérzéseidet. A magánéletedben nem jut elég energiád arra, hogy családtagjaiddal foglalkozz, hiszen mire hazaérsz, nagyon elfáradhatsz. Inkább te szorulnál kényeztetésre, vágysz a gyengédségre is. Kérd meg a többieket, hogy vegyenek le a válladról valamilyen otthoni munkát!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nem kell harcolnod a munkahelyeden azért, hogy a többiek melléd álljanak. Feszültségmentes, ám dolgos hétköznapokban lehet részed. A magánéletedben kissé felpezsdülhet az életedet. Lehet, hogy kedvesed veti fel, hogy menjetek el közösen szórakozni, vagy gyermekeid szerveznek olyan programot, amely neked is kedvedre van.

Bak (december 22. - január 20.)
Vedd elő a rugalmasságodat és tanulékonyságodat a munkahelyeden, hiszen bármennyire is felkészült vagy szakmailag, jót tehet neked, ha bővíted a tudásodat. A magánéletedben igaz lehet, hogy nagyon sok kapcsolatod válhat aktuálissá! Hívd fel azokat a barátokat, akikről már régen hallottál. Ideje velük találkoznod!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Akkor lehetsz a legsikeresebb a munkahelyeden, ha kihasználod a spontán lehetőségeket. A lényeg, hogy lásd meg az alkalmat az előrelépésre. A magánéletedben csak azoknak a társaságát keresed, akik nagyon kedvesek a szívednek. Csendesebb napokra vágysz, amikor intim, meghitt légkörben lehetsz együtt családtagjaiddal.

Halak (február 20. - március 20.)
Általában csendesen és alkalmazkodóan viselkedsz a munkahelyeden, de most végre rájössz, hogy néha határozottabban kell képviselned az álláspontodat. A magánéletedben egy kicsit makaccsá válsz, elvárod, hogy minden egyes családtagod egyetértsen a véleményeddel. Szerencsére jó alkalmak adódhatnak arra, hogy tisztázzátok a nézeteltéréseket.