Britney állítólag Lady Diana megszállottja lett

Vágólapra másolva!
Britney Spears közeli ismerősei az énekesnő új mániájáról számoltak be a News of the World című magazinnak: Spears-nek szilárd meggyőződése, hogy a Diana herecegnő és az ő életútja számos hasonlóságot mutat, így hisz abban, hogy a végzetük is ugyanaz.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekeső Diana-megszállott lett: ismerősei elmondása szerint meg van győződve arról, hogy ugyanaz lesz a végzete, mint a tragikus sorsú hercegnőnek.

A rajongás állítólag odáig fajult, hogy Spears egy szentélyt is berendezett malibui otthonában a néhai walesi hercegnőnek.

"Ijesztő ez a Diana-imádat, komolyan aggódunk érte"- nyilatkozta Britney egyik ismerőse a News of the World című amerikai bulvárlapnak. "A háza egyik szobáját Lady Di szentélynek rendezte be: képek, könyvek és olcsó Diana-szuvenírek vannak mindenhol."

"Britney mindenkinek elmondja: komolyan hisz abban, hogy neki és Diana hercegnőnek ugyanaz az útja, ugyanaz a végzete, ezért igyekszik minden olyasmivel kötülvennie magát, aminek bármi köze van Dianához"- mondta el egy közeli barát.