Pamela Anderson házasodni készül

Vágólapra másolva!
Pamela Anderson fejét harmadszor is bekötik: a Baywath egykori sztárja és Paris Hilton volt barátja, Rick Salomon Las Vegasban igényelt és kapott engedélyt a házasságkötésre  - adta hírül a TMZ.com.
Vágólapra másolva!

Pamela Anderson fejét harmadszor is bekötik: bár a Baywath egykori sztárja már egy hónapja beszámolt Ellen DeGeneres tévéműsorában arról, hogy eljegyezték, de akkor még nem volt hajlandó felfedni vőlegénye kilétét.

Azóta kiderült, hogy a titokzatos partner nem más, mint Paris Hilton ex-barátja, Rick Salomon, aki a One night in Paris - címen az inetrneten terjedő házi szex-videón szerepelt Hiltonnal.

Úgy tűnik, a közös múlt valóban összeköthet embereket, hiszen Pamela Anderson is készített erotikus videófelvételt első férjével, a Moetly Crue dobosával, s ugyanúgy, ahogy a Hilton-Solomon páros, ők sem szándékozták az interneten közhírré tenni legintimebb titkaikat - mégis megesett mindkettejükkel.

Anderson három év házasság után, két gyerekkel vált el 1998-ban Lee-től. Következő férjével, az egykori Baywatch sztárnál jóval fiatalabb Kid Rock zenésszel nem húzták ilyen sokáig: több év együttjárás után összeházasodtak, de négy hónap múlva már el is váltak útjaik.