Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold belép a Kos csillagjegybe, nehéz fényszögben áll a Nappal. Párkapcsolatunk feszültebbé válhat, könnyen alakulnak ki vitás helyzetek.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold belép a Kos csillagjegybe. Egészségünk tekintetében a fejünk kerül előtérbe, elképzelhető, hogy szembe kell néznünk a fejfájás kellemetlen tüneteivel. Jól tesszük, ha lecsökkentjük a szokásos élvezeti szerek fogyasztását: ha például sokat kávézunk, akkor a mai napon igyuk inkább a koffeinmentes változatot.

Ma rendkívül energikusak lehetünk, és nagy energiákkal küzdünk a céljainkért. Rengeteg erőt érzünk magunkban, és szilárdan hisszük, hogy a győzelem a miénk lesz. Azonban igaz, hogy türelmetlenebbek is leszünk, ezzel kockáztathatjuk a sikereinket a munkánkban vagy az üzleti életben.

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Nappal. Párkapcsolatunk feszültebbé válhat, könnyen alakulnak ki vitás helyzetek. Egészen apró dolgok miatt is kirobbanhat a veszekedés, tehát igyekezzünk türelmesebben bánni kedvesünkkel! Megtörténhet, hogy mindketten úgy érezzük, hogy a másik kibírhatatlanul hisztis.