Újra étkezési zavarokkal küzd Geri Halliwell

Vágólapra másolva!
Geri Halliwell brit énekesnő újra étkezési zavarokkal küzd - legalábbis a legközelebbi barátai szerint. Az ismerősök azt állítják, Halliwell újra bulimiás lett és rengeteget edz, hogy a Spice Girls turnéra vékonyabb legyen, mint Victoria Beckham.
Vágólapra másolva!

Geri Halliwell brit énekesnő újra visszaesett korábbi betegségébe: megint étkezési zavarokkal küzd - ezt állítják legalábbis a legközelebbi barátai. Az énekesnő ismerősei szerint Halliwell szélsőségesen sokat edz, és egyre többet hánytatja magát, hogy le tudjon fogyni. Bennfentesek szerint Geri azért sanyargatja magát, mert irigyli Spice Girls-beli barátnője, Victoria Beckham karcsú alakját.

"Amikor legutóbb találkoztam vele, már szinte átlátszottak a bőrén a csontjai" - nyilatkozta Halliwell egyik barátja a Mirror című brit napilapnak. "Nagyon erős benne a megfelelési vágy, és most, hogy közeleg a Spice Girls turnéja, a lehető legjobban szeretne kinézni. Ő akar lenni a legcsinosabb az öt lány közül."

Az énekesnő étkezési problémái a Spice Girls indulását követő évben kezdődtek, és 2001-ben érték el tetőpontjukat: az addig gömbölyded Halliwell szinte csonttá soványodva jelent meg egy díjátadón.

A barátok számára úgy tűnt, Geri kislányának, Bluebellnek a születése megoldja az énekesnő önbizalom-problémáit: "Mindenkinek azt mondogatta, hogy semmi más nem szállít az életében, csak a gyereke. Már nem akart lefogyni, mert nem tartotta fontosnak a külsőt" - árulta el Halliwell egyik ismerőse.

Azóta azonban, hogy kiderült, a Spice Girls újra turnéra indul, Geri Halliwell visszatért régi, rendkívül káros étkezési szokásaihoz, és naponta több órát edz - még egy volt tengerészgyalogost is felfogadott, hogy legyen az edzője.

"Az egészben az játssza a legnagyobb szerepet, hogy jobban akar kinézni, mint a karcsúságáról híres Victoria Beckham. Mindenre képes lenne azért, hogy bebizonyítsa, ő a legcsinosabb ötük közül" - folytatta a magát megnevezni nem kívánó ismerős.

"Ráadásul retteg az öregedéstől, ezért hetente adat be magának vitamininjekciókat, és mindenhová cipeli magával a szakácsát is, mert csak speciálisan elkészített ételeket hajlandó enni."