Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Halak csillagjegyben halad, együtt áll az Uránusszal, ám nehéz fényszögben a Merkúrral és a Vénusszal is. Meglehetősen indulatosak lehetünk, és ez azt eredményezheti, hogy könnyen bántjuk meg egymást.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Halak csillagjegyben halad. A mai napon érdemes vigyáznunk a lábunkra, a talpunk területére. Fontos, hogy kényelmes lábbelit hordjunk, de segíthet egy jó minőségű talpbetét is. Jót tehet egész szervezetünknek, ha a mai napon megyünk el talpmasszázsra.

Ma a hangulatunk meglehetősen álmodozó lehet, és akár nosztalgikus érzések is ébredhetnek bennünk. Fontos, hogy a mai napon ne hozzunk végleges döntéseket sem a magánéletünkben, sem pedig a munkahelyi ügyeinket illetően. Inkább várjunk addig, amíg objektívebben tudjuk látni a folyamatban lévő ügyeinket.

Ma a Hold együtt áll az Uránusszal, ám nehéz fényszögben a Merkúrral és a Vénusszal is. Meglehetősen indulatosak lehetünk, és ez azt eredményezheti, hogy könnyen bántjuk meg egymást. A "legjobb eszköz" ehhez a verbális agresszió, amely jellemző lehet ránk a mai napon. Jó ötlet, ha már reggel igyekszünk nyugodtan indítani a napunkat.