Salma Hayek nem lesz háziasszony

Vágólapra másolva!
Salma Hayek színésznő, első gyermeke megszületése után sem akarja feladni a karrierjét: kijelentette, hogy nem kíván Párizsba költözni, és eljátszani a "háziasszonyt".
Vágólapra másolva!

Salma Hayek, mexikói származású amerikai színésznő, első gyermeke megszületése után sem akarja feladni a karrierjét: kijelentette, nem kíván Párizsba költözni, és eljátszani a "háziasszonyt" milliárdos vőlegénye mellett - inkább marad Los Angelesben, és tovább igazgatja produkciós cégét.

"Sajnos, meg kellett hoznom ezt a döntést, Megtehettem volna, hogy Franciaországba költözünk a kisbabával, és ezentúl háziasszonyként élet tovább az életem. Ez a produkciós cég azonban túl fontos nekem ahhoz, hogy itt hagyjam" - mondta Hayek a Los Angeles Times című lapnak adott interjújában.

"Szerencsére olyan férfit találtam magamnak, aki elismeri és szereti a munkámat, és nem próbált meg arra kényszeríteni, hogy megváltozzak" - folytatta a 41 éves színésznő vőlegényére, Francois-Henri Pinault-ra utalva. "Tudja, hogy milyen fontos nekem ez a cég, és mindenben kész támogatni."

Az Oscar-díjra jelölt színésznő produkciós cége, a Ventanazul elsősorban latin-amerikai filmeket, rendezőket és színészeket támogat - többek között a hazánkban is futó, Ugly Betty (Címlapsztori) című sorozatot. Salma Hayek célja, hogy ismerté és elismertté tegye a latin filmeseket.

"Ez számomra igazi misszió " - mondta Hayek. "Szeretném elérni, hogy a világ megváltozzon, és a latin-amerikai filmeseket is elismerjék."