Védi verekedős férjét Amy Winehouse

Vágólapra másolva!
Az újságíróknak küldött sms-ekben védi férjét Amy Winehouse: a drogproblémákkal küzdő énekesnő, aki múlt héten verekedett össze a párjával, most azt állítja, Blake Fielder-Civil mentette meg az életét.
Vágólapra másolva!

Komoly botrányt kavart múlt hét végén, amikor Amy Winehouse brit énekesnő és férje, Blake Fielder-Civil összeverekedett. A drogfüggő énekesnő - aki az elmúlt hónapokban többször is megpróbálkozott az elvonókúrával - most SMS-eket küldözget az újságíróknak, és az üzenetekben próbálja védeni a párját.

"Blake a legjobb ember a világon, soha nem bántanánk egymást. Ő mentette meg az életemet. A sérüléseket én okoztam saját magamnak, mert meg akartam halni" - írja Winehouse. "Ha Blake nincs, már nem élnék. Minden rendben lesz."

Az egyik üzenetben Amy Winehouse azt is bevallotta, hogy a veszekedés azért robbant ki, mert a férje éppen akkor tért haza, amikor ő egy újabb adag kábítószert készült beadni magának.

Az énekesnő és férje még a múlt hét végén vesztek össze - az elegáns Saunders Hotel vendégei jelentették, hogy Winehouse és Fielder-Civil lakosztályából kiabálás, sikítozás, és csapkodás hallatszik. Az énekesnő később elhagyta a szállodát: véres ruhában, feldagadt szemmel, elmosódott sminkkel, lila foltokkal a karján és a nyakán. Blake Fielder-Civil nem sokkal utána követte: az ő arcát és nyakát karmolások csúfították.

Forrás: [origo]

Amy Winehouse és férje



Szemtanúk azt is látták, amikor Amy Winehouse zokogva menekül a férje elől a szálloda folyosóin, majd később az utcán - végül egy ismeretlenekkel teli kocsiba ugrott be, hogy elmeneküljön Blake Fielder-Civil elől.

Bár a pár láthatóan rettenetesen összeveszett, hamar ki is békültek: alig néhány órával az eset után látták őket csókolózni és szerelemesen andalogni London belvárosában, és a szállodába is együtt tértek vissza.