Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Vízöntő csillagjegyben halad, együtt áll a Neptunusszal, ám szemben áll a Vénusz bolygóval. Ma nagyon vágyunk arra, hogy teljes egészében elfogadjanak minket, de valahogy mégsem sikerülnek úgy a kapcsolataink, ahogyan szeretnénk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Vízöntő csillagjegyben halad. Egészségünk tekintetében ma a lábszárunk lesz érzékenyebb, tehát ne erőltessük túl ezt a testrészünket. Különösen akkor figyeljünk erre, ha aktívan sportolunk. Ma nagyobb az esélye annak, hogy sérülést szenvedünk. Ha kényelmes cipőt veszünk fel, akkor egész nap jobb lehet a közérzetünk!

Ma nem leszünk túlságosan szerelmes hangulatban, ellenben megnövekedhet a szabadságigényünk. Érdemes olyan programot szerveznünk magunknak, amely csak a saját igényeinkről szól. Ha szabadságra vágyunk, önállóan szórakoznánk egy kicsit, akkor adjunk meg magunknak a mai napon ezt a luxust!

Ma a Hold együtt áll a Neptunusszal, ám szemben áll a Vénusz bolygóval. Ma nagyon vágyunk arra, hogy teljes egészében elfogadjanak minket, de valahogy mégsem sikerülnek úgy a kapcsolataink, ahogyan szeretnénk. Előfordulhat az is, hogy teljes egészében félreértjük egymás gesztusait. Megvan bennünk a jó szándék, de ez mégsem nyilvánvaló a többiek számára.