Nicole Richie 82 percet volt börtönben

Vágólapra másolva!
Nicole Richie amerikai híresség mindössze 82 percet töltött börtönben - annak ellenére, hogy a bíróság négy napra ítélte. A seriffi hivatal szóvivője szerint azért, mert a börtönök "túlzsúfoltak".
Vágólapra másolva!

Nicole Richie, 25 éves amerikai híresség, az eredetileg kiszabott négy napos börtönbüntetés helyett csupán 82 percet töltött a rácsok mögött - a Los Angeles megyei seriff hivatala szerint azért csak ennyit, mert a börtönökben túlzsúfoltság van.

Nicole Richie-t, a Simple Life valóságshow sztárját, csütörtök délután 3 óra 15 perckor vették nyilvántartásba a lynwoodi börtönbe, és 4:37-kor már el is engedték. A nyilvántartásba vételnél vele volt az ügyvéde és a kedvese, Joel Madden, a Good Charlotte együttes énekese, az állapotos híresség gyermekének apja.

Richie egy olyan részlegbe került, ahol a nem erőszakos bűncselekményekért letartóztatott nők töltik a büntetésüket.

A seriffi hivatal nyilatkozata szerint Richie az eljárás alatt mindvégig együttműködő volt, és ugyanúgy bántak vele, mint bármelyik más elítélttel.

A most letöltött börtönbüntetésen kívül részt kell vennie egy alkoholproblémákkal küzdő embereket segítő programban, illetve 2048 dollár pénzbírságot kell fizetnie. Ráadásul a bíróság három éves próbaidőt szabott neki.

Paris Hilton legjobb barátnőjét még 2006 decemberében tartóztatták le a rendőrök, amikor a Los Angeleshez közeli autópályán a menetiránnyal szemben haladt nagy sebességgel, ráadásul közben a mobiltelefonján cseveget.

Nem ez volt az első alkalom, hogy ilyen állapotban vezetett: 2003-ban szintén egy ilyen eset miatt találták bűnösnek.

Egy, a hónap elején készült interjúban, a börtönbe vonulásával kapcsolatban az öthónapos terhes sztár elmondta, hogy úgy érzi, "ez az ára annak, hogy végre felelősségteljes felnőtt legyen, aki vállalja a tettei következményét".